Tehnički kutak > Styling skutera
farbanje hrapavih plastika
Toni46:
Bumper sprej, imao sam hrapave ofarbane s njim na aeroxu, nakon 5 godina su i dalje bile u odlicnom stanju :icon_thumright:
luka_vxr180:
--- Citat: ivano_007 - 27 Ožujak, 2018, 15:02:59 ---Boje i lakovi u Splitu, u Pristana. Za na Braču nemam pojma kakva je situacija.
Kompresor je kompresor, sprej je sprej, razlika nebo i zemlja. Pogotovo ako se misli na onaj bumper sprej na kojeg trenutno ja mislim (ono g#vn& s čime se spreja auto da lipše miriše unutra) :dontknow: najbolje da staviš slike i plastika i te ogrebotine
--- Kraj citata ---
novi san na forumu pa bi najbolje bilo kad bi mi neko objasni kako se stavljaju slike
--- Citat: Toni46 - 27 Ožujak, 2018, 18:11:59 ---Bumper sprej, imao sam hrapave ofarbane s njim na aeroxu, nakon 5 godina su i dalje bile u odlicnom stanju :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
di cu ga kupit ? i jel moran onda prije brusit plastike ili nesto
Toni46:
--- Citat: luka_vxr180 - 27 Ožujak, 2018, 19:24:50 ---
--- Citat: ivano_007 - 27 Ožujak, 2018, 15:02:59 ---Boje i lakovi u Splitu, u Pristana. Za na Braču nemam pojma kakva je situacija.
Kompresor je kompresor, sprej je sprej, razlika nebo i zemlja. Pogotovo ako se misli na onaj bumper sprej na kojeg trenutno ja mislim (ono g#vn& s čime se spreja auto da lipše miriše unutra) :dontknow: najbolje da staviš slike i plastika i te ogrebotine
--- Kraj citata ---
novi san na forumu pa bi najbolje bilo kad bi mi neko objasni kako se stavljaju slike
--- Citat: Toni46 - 27 Ožujak, 2018, 18:11:59 ---Bumper sprej, imao sam hrapave ofarbane s njim na aeroxu, nakon 5 godina su i dalje bile u odlicnom stanju :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Bilo bi pozeljno smirglat ih ili ispjeskarit, svaka bolja trgovina sa bojama itd bi ga trebala imat :icon_thumright:
ivano_007:
Nisam nikad koristio bumper sprej, al kad dosta ljudi imaju pozitivna iskustva, onda probaj sa tim sprejem. Sigurno je lakše nego kompresorom pituravat.
A slike ti je najjednostavnije otić na neku stranicu kao recimo postimg.org i uploadat tu sliku i onda dobiješ nekakvi link "Thumbnail za Forume" i kopiraš taj link ovdje. Jednostavno je, probaj :icon_thumright:
luka_vxr180:
--- Citat: Toni46 - 27 Ožujak, 2018, 19:30:44 ---
--- Citat: luka_vxr180 - 27 Ožujak, 2018, 19:24:50 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Bilo bi pozeljno smirglat ih ili ispjeskarit, svaka bolja trgovina sa bojama itd bi ga trebala imat :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pljeskarit ne mogu, a sa koliko i do koliko smirglat?
--- Citat: ivano_007 - 27 Ožujak, 2018, 21:01:26 ---Nisam nikad koristio bumper sprej, al kad dosta ljudi imaju pozitivna iskustva, onda probaj sa tim sprejem. Sigurno je lakše nego kompresorom pituravat.
A slike ti je najjednostavnije otić na neku stranicu kao recimo postimg.org i uploadat tu sliku i onda dobiješ nekakvi link "Thumbnail za Forume" i kopiraš taj link ovdje. Jednostavno je, probaj :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
lakse mi je sprejem kad vec mogu sad dok kupin oboju i mijesam i kompresor spojin i prat i to sve mi se ne da za 3 puta spricat, probat cu al kad buden slike ima fala
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju