Tehnički kutak > Styling skutera
farbanje hrapavih plastika
di.ky.73:
I operi nitro razrjedivcem samo prije plastike da nebudu masne ili prljave :binkybaby:
ajlavsrku:
--- Citat: RunnerSukosan - 26 Ožujak, 2018, 21:44:33 ---Samo sta te plastika izade 10x skuplje i tesko je nac dobru plastiku, opet to na kraju nije to.
--- Kraj citata ---
A ovisi di se kupuje i trazi,ni nove nisu preskupe,npr ona na volanu mat plastika 100 kn,pa nebi se mucia sekunde nego uzea novu koja izgleda sigurno bolje nego ijedna piturana bumperom..
luka_vxr180:
--- Citat: di.ky.73 - 26 Ožujak, 2018, 22:20:26 ---I operi nitro razrjedivcem samo prije plastike da nebudu masne ili prljave :binkybaby:
--- Kraj citata ---
fala puno tako cu napravit prvo
--- Citat: ivano_007 - 26 Ožujak, 2018, 21:51:35 ---Ovisi koliko je zarezan, ako nije toliko puno, onda bumper pokrije tu pukotinu.
Meni je pokrio milijun ogrebotina na hrapavoj plastici, jer je em gust (ne razrijediš ga toliko), em naneseš debeli sloj (otvori više špricu na kompresoru).
--- Kraj citata ---
aa malo je samo izderano al se vidi, a di cu kupit bumper boju i jel to ima u spreju tako mi je lakse ? ali ako ne iman i kompresor
ivano_007:
Boje i lakovi u Splitu, u Pristana. Za na Braču nemam pojma kakva je situacija.
Kompresor je kompresor, sprej je sprej, razlika nebo i zemlja. Pogotovo ako se misli na onaj bumper sprej na kojeg trenutno ja mislim (ono g#vn& s čime se spreja auto da lipše miriše unutra) :dontknow: najbolje da staviš slike i plastika i te ogrebotine
aragonY:
Nije ono g#vn& sto se spreja da mirise u autu (kokpit sprej) nego pravi sprej koji ostavlja hrapavu teksturu nakon sto se nanese na podlogu. Prava boja u spreju.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju