Tehnički kutak > Styling skutera
farbanje hrapavih plastika
luka_vxr180:
pozz, u proslim temama nisan nasa bas ca san trazi pa me zanima jedna stvar, ti bi farbat hrapave plastike tipa bubrege plastiku izmedu noga i dole podnice pa me zanima priprema za to (brusevi,sprickit,primer,boja) ali ja bi da ostanu hrapave a ne da budu glatke, i zanima me jel imaju bijele hrapave tipa u bumper spreju
di.ky.73:
Ja sam pituravo sa bumperom za branike od auta. :hello:
RunnerSukosan:
Samo ti treba bumper sprej ako nisu nikad farbane.. Ima bar 100 tema o tome, ja sam pisao nedavno o tome :icon_thumright:
ivano_007:
Kakvi bumper sprej :drunken_smilie: kompresor, bumper za branike (100injak kn litra), zamišaj malo s razrjeđivačem, na špricu staviš 3-4 bara i otvoriš više diznu i kreni.
Meni ispale 1. liga plastike i nakon nekoliko godina. Nakon nekoliko godina ljudi mi prilazili "jel ovo novi skuter?", a skuter 2006. godina...
di.ky.73:
--- Citat: ivano_007 - 26 Ožujak, 2018, 20:33:58 ---Kakvi bumper sprej :drunken_smilie: kompresor, bumper za branike (100injak kn litra), zamišaj malo s razrjeđivačem, na špricu staviš 3-4 bara i otvoriš više diznu i kreni.
Meni ispale 1. liga plastike i nakon nekoliko godina. Nakon nekoliko godina ljudi mi prilazili "jel ovo novi skuter?", a skuter 2006. godina...
--- Kraj citata ---
Da tako sam i ja,lagano je s njim radit :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju