Tehnički kutak > Tuning skutera
deak-vxr
anton_VXR:
--- Citat: Tomi_ZG - 21 Ožujak, 2018, 07:15:41 ---Dao si za tu kantu od serdarevića 2600kn,ne znam kaj bi rekao osim :omfg: ;D
A jedan član dao za novi sbk s granom 2700 čini mi se,ak nisi našao za manje od tih 3100 mogao si nadoplatit još tih 500kn,barem ti se neće raspast za 6mj.,nije problem tehnički nego bi te mogla murija skinut na cesti,sbk ipak ima e oznaku pa su šanse za izvuć se veće
--- Kraj citata ---
Ispravljam se, 300 eura je bio racun s garancijom godinu dana, mogu priložiti. Ne razumijem zasto bi se rasipao? Rodjak na VXR-u ima TT3 top vec 3 godine i nema problema nikakvih. A da ne spominjem titan granu, koju Akrapovič, LeoVince i ostatak ekipe ne rade za skutere, nego samo od inoxa. Ne znam zašto si moj auspuh nazvao kantom... Serdarević za tu cijenu nema pramca. Isto kao sto kinezi za 400kn nemaju pramca. Akrapovič i LeoVince su svjetska imena, ne poričem to, ali tko zeli, neka ima svoj izbor. Ja sam samo dao svoju preporuku članu i preporucio Serdarevića. Eto:)
CoK:
To su ti informacije od ljudi koji u zivotu nisu sjeli na vxr sa auspuhom nego su na internetu nasli cijenu i sad bacaju kifle tu. Tomi ovo je javno tebe islo, a vxra nemas, a ako ga ima tvoj frend nek napise svoj utisak. Nije ni tebi isto dat 350kn za bateriju, il trazit suhog da iskopa polovnu jel tako? Ak je covjek coban moze dat i 15000kn za spuh i strgat ce ga sutra, a moze ga imat dok je ziv sve ovisi o njemu. Tako da nemojte generalizirat, jer nitko ne hoda u vasim cipelama nit vi u tudim... pola ekipe sta je to vozilo su klinci do 20g, sta on drugo moze napravit sa skuterom nego ga strgat.
Tomi_ZG:
--- Citat: anton_VXR - 21 Ožujak, 2018, 17:56:06 ---Ispravljam se, 300 eura je bio racun s garancijom godinu dana, mogu priložiti. Ne razumijem zasto bi se rasipao? Rodjak na VXR-u ima TT3 top vec 3 godine i nema problema nikakvih. A da ne spominjem titan granu, koju Akrapovič, LeoVince i ostatak ekipe ne rade za skutere, nego samo od inoxa. Ne znam zašto si moj auspuh nazvao kantom... Serdarević za tu cijenu nema pramca. Isto kao sto kinezi za 400kn nemaju pramca. Akrapovič i LeoVince su svjetska imena, ne poričem to, ali tko zeli, neka ima svoj izbor. Ja sam samo dao svoju preporuku članu i preporucio Serdarevića. Eto:)
--- Kraj citata ---
Kaj se mene tiče dao bog da ti potrajao spuh(a i skuter) puno više od te 3 godine koliko ga rođak ima,nazvao sam ga kantom jer osobno poznam par ljudi(ne čuo sam od susjedovog kuma) koji su imali problema redom sa serdarevićem,kuceljom,shacalom(taj je najveće smeće),svima su zgorili ispušni ventili,ne za par mjeseci al onima koji su ga vozili preko 20kkm jesu,nekima je progorila vuna extremno brzo,pa je sav top potamnio ko da je bio na otpadu 10 godina,zato po meni to ne vrijedi,a da ne pričamo da npr. nekakav L.V. ipak radi testiranje svojih spuhova namjenski za svaki model mašine,dok ovi domaći to rade "od oka"
--- Citat: CoK - 21 Ožujak, 2018, 18:14:50 ---vxra nemas...
--- Kraj citata ---
Vxra nemam
--- Citat: CoK - 21 Ožujak, 2018, 18:14:50 ---Nije ni tebi isto dat 350kn za bateriju, il trazit suhog da iskopa polovnu jel tako?
--- Kraj citata ---
Suhi je sam ponudio(i hvala mu na tome) dat aku,nakon kaj sam rekao da sutradan idem kupit novi,ja ga nisam tražio
--- Citat: CoK - 21 Ožujak, 2018, 18:14:50 ---To su ti informacije od ljudi koji u zivotu nisu sjeli na vxr sa auspuhom nego su na internetu nasli cijenu i sad bacaju kifle tu. Tomi ovo je javno tebe islo
--- Kraj citata ---
zvonkec92:
ma to je sve cesme ko i onaj moj deak kaje bio na rockyu. Vuna izgorila pocrnio sav, neda se raskopat povaren sa svih strana sranje i g#vn% od lonca eno ga stoji u kanti za zeljezo ceka termin kadce se ic na otpad da ga bacim jer inox nemam s cim varit da ga skrpam a placat ne mislim nikome. Dok je bio na skuteru radio je oke al nakon dve god kolko sam ga vozio dotrajao je. Ventili gore ja bi reko prije od prevelikog promjera grane. Meni nikad nije ventil izgorio jer sam taj lonac imo na serijskoj grancici... i ja tvrdim da je deak sranje.
firkefica:
aj da ja malo protegnem prste
serdarević radi jako dobre spuhove, malo pogledajte po PH na čem ih dečki voze, ali svejedno bih opet izabrao sbk za vxra
ventili vecinom pregore zbog veceg protoka zraka, time je siromasnija smjesa... jel isto i na 2t ostavite istu diznu kad stavite drugi spuh?
i da L.v. sbk ima od titana, kao moj... 2600 kuna pred 2 god placen
vuna ne gori, top ne crni, samo apšisa pa ga nanovo spoliram
I opet na kraju krajeva opet dat vise 500 kuna za SBK se isplati, zbog 2 prigusivaca, homologacije i na kraju krajeva zbog rezonatora ispusnih plinova (citaj:slijepa cijev na grani)
:hello: :hello: :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju