Tehnički kutak > Tuning skutera

deak-vxr

<< < (5/9) > >>

anton_VXR:
Što se tice novih spuhova, Leo Vince komplet grana homologiran je 3150kn najjeftiniji što sam naišao. Grana je od stainless steel ili ti ga inoxa. Također može se naći kompletan Arrow spuh isto od inoxa za nekih 400€ cca. Nisam probao, no kažu da je za novce okej. Ja sam prije 2 mjeseca uzeo Serdarevića TT5, novi model spuha, sa titan granom koja je puno lakša i ne hrđa uopće, za razliku od inoxa (ovisi kakve je smjese inox naravno...) i koštalo me 350 eura. Odličan zvuk, auspuh po mjeri i dizajn po mjeri. Izlazni fi je 45. Povećava se protok malo pomalo, od fi32-fi45, početak-kraj usporedba. Zadovoljan sam i mogu reći da je za te novce odradio odličan posao. Nažalost jedina stvar koja fali je homologacija, no zažmirit ćemo za to :)

RunnerSukosan:
i dalje nemas homologiran spuh, dok za arrowa i ostale imas  :icon_thumright:

anton_VXR:

--- Citat: RunnerSukosan - 20 Ožujak, 2018, 21:49:11 ---i dalje nemas homologiran spuh, dok za arrowa i ostale imas  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
A stoji da, ali to isto dolazi s cijenom naravno. To je veliki plus ako imas homologaciju, no meni nije problem stavit serijski za tehnicki :)

Tomi_ZG:
Dao si za tu kantu od serdarevića 2600kn,ne znam kaj bi rekao osim  :omfg:  ;D
A jedan član dao za novi sbk s granom 2700 čini mi se,ak nisi našao za manje od tih 3100 mogao si nadoplatit još tih 500kn,barem ti se neće raspast za 6mj.,nije problem tehnički nego bi te mogla murija skinut na cesti,sbk ipak ima e oznaku pa su šanse za izvuć se veće

dario007:
Decki,molim vas da nastavimo o temi,pocistio sam spam.Covjek je trazio misljenje o auspuhu,pa valjda moze prihvatiti i negativan komentar...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju