Tehnički kutak > Garaža

Runner 180 by BP

<< < (77/79) > >>

BP:
Aragon, nemres ovo vozit na on/off, fakat se neugodno tak vozit pa sam morao to peglat kak znam i umijem :)

Rade, imam par varijanti getribe. Hvala na ponudi. Maksimalno cu si dat truda da ustelam s ovim, ako bas nikako nejde onda cu kemijat nekaj krace. Sad je jos i Malossi sekundar, 7 posto je duzi ako se dobro sjecam.

Pumpu sam ostavio, malo sam proucio i ipak su tako u originalu talijani stavili crijeva pa se nisam vise zamarao s time. Cak dapace, ne grije mi se masina uopce kako nemam termostata, moram slozit neki vanjski termostat jer ovo je definitivno pothladivanje masine.

Bump, imam zapisano vise varijanti primara i sekundara. Da sad ne kopam po papirima i prepisujem javi se ako imas kakvu nedoumicu pa cemo naci od cega je. :)

Laki:

BP:
Laki, od kuda taj graf? To si ti ili netko naš radio?

Interesantno je jer je posloženo po N/mm. Malo me buni jer Malossi deklarira da su bijeli dugi i bijeli kratki isti (vjerojatno su isti kad se do kraja stisnu). Ali tu na grafu su bitno drugačiji pa ne znam kaj da vjerujem hehe

Poslano sa mog S61 koristeći Tapatalk

Laki:

--- Citat: BP - 18 Svibanj, 2020, 08:49:48 ---Laki, od kuda taj graf? To si ti ili netko naš radio?

Interesantno je jer je posloženo po N/mm. Malo me buni jer Malossi deklarira da su bijeli dugi i bijeli kratki isti (vjerojatno su isti kad se do kraja stisnu). Ali tu na grafu su bitno drugačiji pa ne znam kaj da vjerujem hehe

Poslano sa mog S61 koristeći Tapatalk

--- Kraj citata ---

to sam davno našao na nekom švabskom forumu

gokiSP:
Ovakav setup steta stavljati kracu getribu. Treba staviti dobar mikuni tm uz odgovarajuci usis i to mora letit. Steta sto je lagano zamrlo slaganje bb-a, ali ovaj je na dobrom putu.

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju