Tehnički kutak > Garaža
Runner 180 by BP
Bump:
Opasna igračka, ali ako se sad prijenos muci, sto ce tek biti kada se upogone jednom stroker blokovi sa onim usisom?
BP:
Bit ce i za prijenos nesto šta će uvelike olakšati stelanje, ali ne stignem to napraviti u nekom kratkom roku. Hehe, sve mora bit logirano :headbang: :icon_thumright:
Danas sam dosta toga popeglao, već sam jako blizu.
U kretanju me najviše jebao klipic na frgi koji je bio pre siromasan, taj klipic mi je na bačvi bio potpuno u redu i stelao sam njegov spektar sa iglom i ler diznom. Sad na rezi klipic utječe na poziciju gasa s kojom se vozim kad sam u prometu, kako je bio siromašan morao sam ga preletit sa mrvu više gasa i tu je već motor divljao. Šta god radio, nikako ga postelat diznom ili iglom tako da sam smanjio konus sa tekućim aluminijem.
Od probe sa sondom ništa jer je krepala čim sam izašao iz dvorišta :laughing6: ali sad bar normalno i polagano krenem. I mogu mirno ući u rezonanciju da motor ne divlja ako ne želim... Predobro ga je drzat u rezonanci sa full malo gasa, kad otvorim gas do kraja dešava se instant ispaljivanje.
Bogecu treba promijeniti nadimak, ne stoji mu više, kolko god da je rashartan na plastikama :laughing7:
aragonY:
Ako je bas tako da se moze voziti i mirno, da gas nije na principu ON/OFF ja to ne bih nista dirao, to je all arround produkt, ono sto bi svi zeljeli ;D
dario007:
Traktorski start ces izgubiti i dobiti zivost do 70-80 km/h sa SR150 getribom.Mnogi su se igrali sa sajbicama i kvacilom na sp 180 getribi i taj traktoraki start nitko nije u potpunosti izgubio.
Sr150 getriba sa multivarom pri 10440rpm ide 145km/h gps-a,a mislim da bi islo i jace od toga u prevrtavanju.
Imam jednu viska,pa ako imas volje serafati probaj,olaksat ce ti to stelanje prijenosa jako.
Sta je sa vodenom pumpom,jesi uspio pronaci idealnu poziciju?
Bump:
Koji su beojevi zubi od sr 125 i sr 150 getribe? Bio sam jednom na forumu nasao taj podatak medutim sad kad trazim neznam nac
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju