Tehnički kutak > Garaža
Runner 180 by BP
BP:
Cilindar je skinut nakon tjedan dana, nije to nikam islo… :laughing6:b Pa sam krenuo u portmap analyzeru peglat portmapu, nakon par dana igranke sa analyzerom dobio sam nesto i reko ajmo, brusi...
Tako da je cilindar sad grdo nabrusen, analyzer predvida snagu od 41.5ks na 10400 okretaja. To naravno nije realno jer sam na serijskom usisu i dell 25 frgi, ali perfomanse koje sad imam su jebacki dobre. Dobio sam sto sam htio, kida, trga... Malo me muci prijenos i klipic na karbu pa sporije ude u rezonancu, ali kad ude u rezonancu uz sve napore nemoguce je zadrzat prednji kotac na cesti. :headbang: :headbang:
Shodno tim cilindrom vise nije bilo smisla voziti ga na serijskom auspuhu, tako da je i PD namontiran i ostaje gore do daljnjega.
Delta je trazila malo jace opruge da bi to uopce moglo krenuti
Te sam i na PD-a zavario maticu za AFR sondu kako štelung nebi bio pogadanje. Uopce mi se ne stela na "staromodan" nacin, ovo je toliko precizno i brzo da je sve ostalo gubljenje vremena i opet ne znas tocno di si u srednjem spektru, i najmanja promjena na igli nosi jaaaako puno na AFR-u a vrlo malo se manifestira kroz osjecaj i performanse.
Sad je nova igranka, a to je dobit prijenos da radi cim bolje na tako jakom cilindru. Sva snaga je visoko u okretajima i trenutno vrijede neka druga pravila nasprem bacvice, meni je to malo novo pa uzima vise vremena. I vidim da imam potrebe za jacim centralnim, ostaje mi Bettella koja je jedini jaci od dugog polinia, nadam se da ce feder stici iduci tjedan. A nebi bilo lose i koji remen nabavit pa se igrat sa raznim varijantama :icon_thumright:
Pozdrav :hello:
Corector:
"Uz sve napore nemoguce je zadrzat prednji kotac na cesti". Najjaca mana! :D
Osim sto cujes i osjetis stelung smjese, s AFR-om doslovno vidis sto radis, to je brutalica.
Jos si trebas nabavit takvo sto za prijenos :D
PchelaUbica:
Spuh izgleda brutalno :icon_thumright:
matija84m:
Uf ovo je otislo zanimljivim smjerom :headbang:
Pratim do kraja. Vjerujem da ces uspjet ustelat kako se spada :icon_thumright:
DNKZ:
Brutalis.....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju