Tehnički kutak > Garaža
Runner 180 by BP
BP:
bouly box, kod benconya. 500 i nesto je puna cijena, ali da se neki popust dogovorit
Dario, znam da to nije neka sreca. Kod stalne brzine je full tocan ali na ubrzanjima je koma
Kolko se sjecam polutka je bila ravna kod prve montaze, mozda se spigala i kad je pukla. ko ce ga znat, tak i tak je viska sada :)
igor.sb:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 12 Lipanj, 2018, 13:06:44 ---ekipa from UK kaze da ih imaju više od 10 komada on stock :icon_thumright:
https://www.ebay.com/itm/Italjet-Dragster-125-180-Rear-wheel-Silver-New/123056943877?epid=1850604848&hash=item1ca6c3f305:g:GF8AAOSwWBJXA9Io
cijena je prava sitnica s obzirom da ekipa za polovne felne trazi min. 500kn,jedino ne spominju shipping po pitanju felge, dok ostale dijelove od dragstera šalju za 27-28$ :dontknow:
--- Kraj citata ---
pitao ga neki dan, veli 29 funti
a vidim sad da je i azurirao na ebayu :icon_thumright:
2 BP
koji polini centralni imas
243.077 ili 243.081, i da li vozis sa polini sajbicom il ne
boulybox:
ja imam 243.081 na speed controlu i sajbicu u kombi sa 15.7 rolicama. ide bolje nego serijski centralni i sajbica sa 14.5grama
BP:
Imam i ja dvije nove dragster felge, jedna je na prodaju a jednu cu si ostavit. Jedino je malo skuplja nego ove sa ebaya, ali ju dajem na uvid prije kupovine da se vidi da je potpuno nova i nekoristena. :icon_thumright:
Tocno sam zakasnio sa skuterima, vec se rasprodao stari lager i sta je bilo u propalim ducanima, a tu su i najbolje cijene. Meni su trebale stici nove SP felge a dosle su mi za dragstera, steta, ove za SP bi otisle isti dan po puuuuno vecoj cijeni :)
Ne znam koji je centralni, Polini dugacki. Mislim da je to .081.
Nemam sajbicu posto u uputama kaze da ide izmedu distance i kalote a tamo ju nemres stavit ni da hoces posto je distanca kaskadna i ta plocica tamo ne ide, fizicki ju ne mozes stavit.
za 125ccm kaze da ide izmedu variomata i ventilatora, pa sam mislio jedan dan za probu ubacit ju da vidim dali se sta mijenja.
Kaj vi velite, jel probao netko sa sajbicom kod ventilatora?
igor.sb:
to je vec stara diskusija, onako kako je polini zamislio da ide, to je nemoguce za staviti, jedino da ju je ubaciti prije distancera, ali to nema veze s mozgom, jer onda vario nece bti u centru s polutkom
trenutno vozim sa sajbicom do bolcne na 14g sa serijskim centralnim (vozio sam i 15,7, 15, ali nije to to)
sa sajbicom dobije nesto okretaja i start bude bolji logicno, kako sam smrsavio cca 15-20kg, osjetim da sam lagan za setup koji sam vozio nekad, non stop se dere i leti u okretaje pri napucavanju gasa kao da vozim multivar a ne speed control :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju