Tehnički kutak > Garaža
Runner 180 by BP
BP:
Ne znam kaj ga muci s tom kocnicom al dobrih 5-6 sati sam se jebavao s odzracivanjem kad je sve bilo prazno i nikako ju nisam mogao dobit da radi, stalno je propadala bez ikakvog otpora. Dok nisam skinuo rucicu i izvukao klipic tako da samo semering ostane unutra i pumpao tik do prve rupice na posudi. Na taj nacin sam ju odmah dobio, toliko da sam jedva vratio rucicu koliko je vec bila tvrda. Natocio ulja preko maximuma, odzracio postenski na celjusti i kocnica je delala super dok ju nisam prvi put kvalitetno zagrijao, kao da se ulje toliko rasirilo uslijed zagrijavanja i zacvikalo i rucicu i celjust.
Jucer navecer sam bacio rundu "razrade" plocica i doma sam se vratio sa malo tvrđom rucicom ali kotac se normalno okretao. Maloprije sam pregledavao kocnicu i opet je bila tvrda i tesko se vrtio kotac. Ispustio 3cm ulja u cjevcici na anlihteru i sad je opet ok...
:laughing9: :laughing6: Znaci baksuz, baksuz.. nema sta se nije desilo :headbang:
BP:
Jucer je bio na sistematskom, prosao bez i jedne greskice, nalazi uredni :headbang:
Sparkao se ja, kazu mi stanite u red. Reko stao sam sa istom skupinom, ova dva kontejnera su ispred mene? :dontknow: :laughing6:
Zadnja kocnica je odlucila normalno radit. Uzeo sam Malossi MHR zadnje plocice umjesto polovnih brembo sta mi je frend dao, mozda ih danas namontiram ako ce mi se dat.
Sa prednjom celjusti sam prezadovoljan. Koci osjetno bolje i dosta dobro se dozira. Sad je to jedan fini komplet kocnica i guma koji zaustavlja jako, jedino sta gume dosta cvile i na najmanjem blokiranju.
I dizne sam vratio na 50 ler i 105 glavna. S njima je dosao kad sam ga kupio i jos je imao gljivu, pa reko da stavim bogato dok ne odem do Apriliatopa da ga postelamo. Okrenuo ler smjesu na 2 kruga i upalio. Radi najbolje ikad :laughing7: sad ovih par dana i se vozim da nisam taknuo frgu, a on radi perfektno. Jedino na stvarno najmanjem otvaranju gasa, tipa od 1-5% gasa ima neko trkeljanje, ali u koloni i kruzanju sam taman preko tog dijela tako da mi je to ok za sad. Moram otici do Apriliatopa da to popeglamo cim vise mozemo, mozda bi i probao sa malo laksim rolicama al nek on proba pa neka sudi ;D
BP:
Nis se nije raspalo vec neko vrijeme, izgleda da se premalo vozim :laughing6:
Ali zato bogec jebe keve po cesti... :D
Start je los, zagusi se full pa moram lagano krenut. Cim se pokrenem ide ko pracka. Izgleda da mu trebaju jaci federi kvacila.
Dobio je Braking novi zadnji disk i Malossi MHR plocice, ali me opet lagano jebucka pumpica tako da sam u potrazi za hengtong od vxr-a sa 13mm klipicem.
Onu polutku sto mi je pukla sam bio zavario, tvornica je pi**in dim za ovaj var :headbang:
Ali koliko god ju ja centrirao i precizno zavario ipak polutka "šlaga" za jedno 0.5-1mm, naravno skuzio sam to tek kad sam stavio polutke na osovinu getribe i zavrtio na vece okretaje nego u ruci. Nisam htio riskirati s tim pa sam vratio originalnu ali sam htio probat 14.7 rolice umjesto 15.7 sta su dosle sa variomatom. To je ispalo sranje, samo se derao a nikam nije isao. Nemrem vjerovati da gram razlike u rolicama nosi toliko veliku razliku...
Tako da sam nabavio jos jednu polutku, danas ju namontirao i vratio 15.7 rolice. Sad ide cist finjak, jos par sitnica imam u planu i mislim da ce bit brutalan kad se to stavi gore. :icon_thumright:
Skinuo neku app za mobitel, da vidim kolko odvrnem po gps-u (ubijaju me one teme sa "50ccm" i 130kmh) :headbang:
I nisam dostigao max brzinu, tj nisam imao gdje probat, brijem da cu na obilaznicu jedan dan da vidim kolko bu ispalo.
Ali imam 4 mjerenja ubrzanja do 100 i najbolji je 7.7 a najlosiji 7.9. To mi se cini nekak prebrzo s obzirom da sam 2m i 110kg i ni malo se nisam saginjao... ali neka mu bude, ja se ne zalim :glasses9: :frajer:
boulybox:
Disi uzo disk, i koja cifra je u igri. Autokreso je imo one nazubljene ove nisam vidio
dario007:
Zaboravi 7.7s do 100,te aplikacije su smijesne.
Utvrdi gpsom di je 100gps-a pa posnimi sat.
Ona ulysee ti je dobra za mjerit krajnju,pa mozes s njom provjeriti.
Polutka ti mozda ni dok je orginal bila nije bila ravna,specijalci ju stegnu u skripac i spigaju na taj nacin.Nebi smijelo utjecat na rad ako ne baca puno...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju