Tehnički kutak > Garaža

Runner 180 by BP

<< < (38/79) > >>

BP:
Sad kužim :)
To su sarafi koje sam imao doma, još su od inoxa koji grdo cvika u aluminiju  :laughing7:  vidis da je donji predugi za centimetar pa sam podlagao šta sam imao. Samo da stegnem čeljust da vidim dali sve stoji ravno. :)
Ima još posla oko toga da bi bilo skroz finito, ali bit će pomalo :D

Tomi_ZG:

--- Citat: BP - 11 Lipanj, 2018, 12:28:29 ---Pregrizite jezik sto se felge tice! :laughing6:

--- Kraj citata ---
Za ovo imaš VJEČNO rješenje,nije estetski najbolje al pošto vidim da si više tip da je mehanika pod konac(takav sam i ja) naspram picajzliranja po estetici,tu je "telefonka" od dragstera 180,samo teško je nać tu polovnu felgu i bude skupa ak i naletiš na nju

--- Citat: BP - 11 Lipanj, 2018, 12:28:29 ---I Tomi, nisam se zahvalio na "primjedbi" oko prednje gume. E pa hvala tebi i ostalima na komentarima, zeleni sam u motorima opcenito i zbilja nebi htio zvisit zbog gluposti. Hvala momci, i kako vi pazite na mene tako ja mogu pazit na vasu žeđ tako da se slobodno javite da vas okrijepim  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ovo ti nitko neće zamjerit,još ak si negdje istočno pošto pijana ekipa obitava na potezu Dubrava,Bronx, Sesvete/okolica,sreći nikad kraja  :toothy9:

RunnerSukosan:
Pa vozis s poluraspadnutim iglicastim i peres plastike iznutra, mehanika dadaaa :laughing7:

Vidio sam i ja par puknutih al nije ni da su od papira bas, ako nades dragsterovu stavi akp ti nije ruzna.

BP:
Ruzna je u pm, ako ce bit problema sa ovom budem onda u hodu trazio rjesenje ili aternativu. Za sad je ova ok i neka ostane tako nadam se :)

Imam problem sa getribom i molio bi pomoc.
Nikako ne mogu dobiti da se getriba vrti glatko. Tj kad ju vrtim preko osovine primara ide krasno, na stetoskop ne cujem nista osim finog poklapanja zuba. Ali kad vrtim kotac tu vec lagano pocinje grublje raditi, te kad vrtim kotac u nazad onda melje poštenski. Ako slozim podloške tvornicki tj deblja do kotaca i dvije tanke sa teflonskom do kuplunga onda se dosta tesko vrti kad stegnem poklopac.
Znaci podloske idu samo na malu osovinu unutar getribe? Na osovinu primara ne dolazi nista posto sjeda na kuglicne lagere i jos ju kuplung i polutke "povuku" kad se stegne? Jeli moguce da to melje zato sto nisam stavio polutke i kuplung pa nije povuklo i nastimalo osovinu primara?

RunnerSukosan:
Ma pusti tomija , nije nikad imao spa :toothy10: Ako se normalno vozis nece puknut , ja svog cimnem tu i tamo pa nista. Ali kazem, bilo je slucajeva di je. Nemoj se zamarati s time ugl

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju