Tehnički kutak > Garaža
Runner 180 by BP
RunnerSukosan:
To je ko da kazem skoci s 4. kata mozda prezivis :icon_thumright:
Ostalo je sve pero reko. Na 2 kotaca se ne smije stedit jer to onda nije za tebe..
BP:
Jucer sam vec narucio gumu, nema zajebancije. U MS shopu rade i nedjeljom tako da se to ekspresno odradilo i mozda stigne i ovaj tjedan vec :headbang:
A danas sam ranije zavrsio sa poslom pa sam imao vremena igrat se oko pojacanja za ušice. Na kraju je ispalo da usice maltene sluze samo kao distanca. Ovo djubre je jako u pm...
Pojacanje se steze sa strane diska, jedan M8 saraf na mjesto di je isla osovina koja siri pakne i dva M5 sarafa na krunu bloka, sutra cu dodat jos jedan M5 skroz pri dnu pojacanja. Inox helicoil u svakoj rupi za svaki slucaj :icon_thumright:
Nije lepo ali dela i pojacanje je namjerno ostavljeno vece od samih usica, za nedao bog potrebe da se sve skupa zavari.
SF2 Freak:
samo preporucio bi ti da maknes te imbus 4 serafe i zamijenis sa imbus 6. Vidis da si vec jedan naceo. ako nista drugo bar imbus 5
BP:
Nisam te skužio :)
M4 nema nigdje, a ove manje rupe su za M5 i unutra je helicoil koji pokriva malo više od pola debljine samog pojačanja. Nigdje nije naceto, sa ove strane se vidi samo navoj za helicoil i trenutno nema šarafa unutra. Moram sutra ići kupit i obraditi ih da stanu. M6 ne stane zbog konstrukcije blokova. :)
SF2 Freak:
ma ne M4 ili M5 nego glava ti je za imbus4 a treba biti veca.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju