Tehnički kutak > Garaža

Runner 180 by BP

<< < (39/79) > >>

SF2 Freak:
U nazad se cuje getriba to je normalno. Kada stavis dekl i sve onda se nesmije cuti. Do tada uzivaj u slaganju makine. I da metni dragster felgu

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: Tomi_ZG - 12 Lipanj, 2018, 10:36:49 ---
--- Citat: BP - 11 Lipanj, 2018, 12:28:29 ---Pregrizite jezik sto se felge tice! :laughing6:

--- Kraj citata ---
Za ovo imaš VJEČNO rješenje,nije estetski najbolje al pošto vidim da si više tip da je mehanika pod konac(takav sam i ja) naspram picajzliranja po estetici,tu je "telefonka" od dragstera 180,samo teško je nać tu polovnu felgu i bude skupa ak i naletiš na nju

--- Kraj citata ---

ekipa from UK kaze da ih imaju više od 10 komada on stock  :icon_thumright:

https://www.ebay.com/itm/Italjet-Dragster-125-180-Rear-wheel-Silver-New/123056943877?epid=1850604848&hash=item1ca6c3f305:g:GF8AAOSwWBJXA9Io

cijena je prava sitnica s obzirom da ekipa za polovne felne trazi min. 500kn,jedino ne spominju shipping po pitanju felge, dok ostale dijelove od dragstera šalju za  27-28$ :dontknow:

Tomi_ZG:
Ovo je džabe za novu felgu,ne znam meni fora izgleda,mada se felga praktički ni ne vidi kad je gore,sa strane bloka je ful pokrivena diskom i čeljustima,a s druge strane pol kotača pokrije spuh

--- Citat: RunnerSukosan - 12 Lipanj, 2018, 12:51:13 ---Ma pusti tomija , nije nikad imao spa :toothy10:

--- Kraj citata ---
Imao ne imao al kad god vidim parkiran sp svakom pogledam felgu i svakom je barem jedan krak napuknut,činjenica je da se ti tanki krakovi nabijaju po ovim našim grob cestama i šahtovima već 15 godina,a tu je i zamor materijala

BP:
Stigla mi je i prednja K80. Deklarirana je kao prednja ali svejedno na njoj stoji oznaka "direction" u smjeru kako bi se montirala kao zadnja. Dali ju svejedno okrenuti naopacke ili da pratim "direction" oznaku?  :dontknow:

Hvala  :icon_thumright:

RunnerSukosan:
Montiraj kako pise na gumi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju