Tehnički kutak > Garaža

Runner 180 by BP

<< < (26/79) > >>

aprilija top:
U malosi pakungu del25 ima ler diznu59 kupljen prije 3mj kaj sam ugrađival ja sam na del28 ler diznu60fural i to je tak nazalost seriski 20.5 del ima 50 mikunac sp20.5 ima48 nesme imat manju da ne ljepi kad se pusti gas igla zatvori bengu i naravno kad je manja ler dizna mora ubalansirat smjesu da ne ostane suh kad se igla spusti s spustanjem gasa.

SF2 Freak:
BP ostavi se forumskih stelivanja. Uzmi si par dizni i par ler dizni. I pomalo.

BP:
Sve mi je doma vec vise od tjedan dana spremno osim Polini centralnog, nije jos stigao, vele da bi trebao doci u iducoj rundi. :)
Tak da eto cim stigne bacamo tretman :)

A za sondu, bas sam sinoc nasao neki tekst di covjek daje brojke o smjesi u raznim pozicijama gasa. Veli da na leru mora bit cak 1:9-10 ocitanje da bi bilo kak spada, pa na ful gasu oko 13. Znaci cijeli spektar mora biti "full bogat" i lagano smanjivat kako se priblizava full gasu. Ima ponovljivost tako da brojke mogu sluzit kao neko pravilo. Ali velim, malo sam tek proguglao tak da nisu provjerene info makar se lik hvalio kako on to na dynu radi sa sondom i tim brojkama (cca).
I imam novi zapakiran Innovate mtx-l set koji nece jos neko vrijeme na svoje namijenjeno mjesto tako da je mozda steta ne iskoristit priliku za cijenu jedne inox matice i pola sata posla :)

Cok, jaaaavi see :)

SF2, Premalo sam u 2T motorima, al dovoljno znam, da znam, da ne znam nista  :laughing6:  Tak da ti ove price meni dobro dodu da skupim cim vise osobnih iskustava iz prakse, ak me zisku :)

Dax:

--- Citat: aprilija top - 22 Svibanj, 2018, 12:35:18 ---U malosi pakungu del25 ima ler diznu59 kupljen prije 3mj kaj sam ugrađival ja sam na del28 ler diznu60fural i to je tak nazalost seriski 20.5 del ima 50 mikunac sp20.5 ima48 nesme imat manju da ne ljepi kad se pusti gas igla zatvori bengu i naravno kad je manja ler dizna mora ubalansirat smjesu da ne ostane suh kad se igla spusti s spustanjem gasa.

--- Kraj citata ---
Dobro ok svacam
Nije isto 70 i 180,ali nije ni puno drugacije!
Ali isto znam da sve iznad dell 21 bi se trebalo vozit sa klipicem 50 bas zbog toga sto je velik,po nekim zakonima,ali jebes zakone stela se po osjecaju i kako treba

Recimo moj dell 25 je dosao sa klipicem 30,iglom d30,glavnom 100,ler 42 i atomizerom aq266
Sve to nevedemo je prebogato u bilo kojem smislu,jedino ako nije vozeno na nekoj brutalnoj bestiji sa ogromnom gljivom!
Odma mi je bilo jasno zasto 42ler,jer su klipic i igla do jaja bogati,a i atomizer 266 nije bas siromasan i trokirao je na malom gasu sigurno dosta!

Ako budete u nekoj steli slobodno javite pa da popijemo neku pivcugu

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Tomi_ZG:
Ja mislim da si čovjek općenito tu sondu može jedino u prkno stavit  :icon_biggrin:

Nema kruha od toga na cvaji,tu je majka kaj svječica i čelo klipa kažu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju