Tehnički kutak > Garaža

Runner 180 by BP

<< < (25/79) > >>

BP:
Dario, ne znam tocnu cifru jer je bila hrpica dijelova u kompletu, a prvo sam kupio zamjenske pa su bile neke drugacije gumice od vizira i onda sam te zamijenio za originalne. Ali po nekom sjecanju oko 50-ak eura su oba. :)

Dax, da PHBL 25 je gore. Prvotni setup koji je dobro radio je D30 igla, Klipic 30 (kasnije pobrusen na 4.2mm, znaci 42), AQ266 atomizator, 58 ler i 78 glavna. To je sa full origigi airboxom i malossi red sponge. Kad sam prvo probno preradio airbox trazio me pun k vecu glavnu pa je sad 94 glavna, i gasio se na leru tako da sam stavio 50 ler kaj sam imao. Ali kaj, tako sam napravio 10km i raskopao skuter i evo stoji jos uvijek raskopan. :)
I tako je bio ok vozan, brusenje klipica na 42 mi je speglalo cijeli donji rezim. Ali svejedno losije od prvotne postave sa origigi airboxom i 58 / 78 kaj mi je Apriliatop slozio. :)
Kaj imas od dijelova/dizni u toj 25-ici? Svaka pomoc se cijeni iako nisam sam hehe, Apriliatop ima brdo dizni, par igli i tako i imamo dogovor da cu doc do njega kad stignu svi dijelovi i sklopim Bogeca :)
Nego, kako "trazis" ler diznu? Imam unimjer koji moze mjerit okretaje, on bi mogao bit jako od pomoci u trazenju ler dizne jelda?
I jebate sad kad si razmislim, auspuh koljeno je od inoxa.. pa ja mogu zavarit maticu gore i stavit wideband lambdu, jel to uopce radi na 2T?? :)

Dax:
Vjerovatno se bacam u kupnju ler dizni i par igla za dell 25,set glavnih imam,klipic je 30 i atomizer aq 266n
Nazalost treba imati sve!
Ler dizne su najbitnije od 40 do 50,ak9 ide ispod toga onda se stavlja siromasniji aromizer,a ako ide iznad 50 onda se stavlja bogatiji atomizer!
Klipic ima veze samo od starta do 3/8 gasa,poslja preuzima igla
Recimo.....isprobano.........
Pazi sad
Imao sam 40 ler i klipic 50,skuter guta gas sve do 4 kruga serafa smjese,a javlja se na krug i pol,ali ne trokira ni malo
Stavljam klipic 40 i sve se poravnava,skuter prestaje gutat gas na 2 kruga,a javlja se na krug i pol opet
E to je sad tu negdje
Znaci samo promjena klipica mjenja seraf smjese skoro za 2kruga,ali ne i ler diznu,to je odaziv na gas
Cca klipc mi je zamjenio 2 broja ler diznu,ali sam jako izgubio na odazivu i gorivu koje treba i startu
Tako da ima tu puno igra i igrica

Ako kolega ima sve to je super
Probajte to slozit kako treba
Mada moje misljenje je da taj setup bi se trebao kretat oko 50 klipica,d22 igle,ler 40-50,atomizer ovisi o svemu mozda bi bio i dobar 266 i sa glavnom diznom pocet od 100 pa na dolje sa ovim navedenim komponentama!
Za neki pocetak

Ako budedete u steli slobodno se javite pa ce mozda tri glave biti pametnije
Sretno

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

BP:
Na sta mislis kad velis "skuter guta gas"?

Javit cu se svakako, ako nista drugo kad slozimo da bar vidis jel ima kaj da bi jos zamijenio tj probao. Bas kako kazes, vise glava koje vole razmisljat i preispitat svaku sitnicu su sigurno pametnije od jedne solo :)

Danas sam javio deckima da mi isfuraju maticu za sirokopojasnu lambdu, ziher ima netko doma na lageru pa ako uspijem nabavit tocno cu to namontirat za probu da imamo "etalon" vise. Malo sam guglao sinoc i to bu ferceralo, ali ima dosta varijabli na koje treba obratit pozornost jer nije tako jednostavno kao na 4T, tako da ako je netko montirao sirokopojasnu lambdu na 2T neka ne stedi savjete :)

dario007:
To ti je dzaba posao,kruzila je prica (mislim da je Cok pisao,pa probaj po postovima prorovat)da je bila srka postelana sa tom sondom,pa je nekoliko puta zaribala zbog siromasne smjese...

Set dizni,igli i ler dizni.Netko s vise znanja da zna prepoznati znakove i po smjernicama postelati.Sto manje kemija i mudrolija i dodu rezultati. :icon_thumright:

aprilija top:
Samo langzam dizne su doma svega imam kad dođu djelovi znas di sam 💪💪 bb treba vecu ler diznu neg70 da ne oataje suh na pustanju gasa.ler oko55na 25/28 dell.a glavna o setapu i filteru.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju