Tehnički kutak > Garaža

Runner 180 by BP

<< < (24/79) > >>

CoK:
Porto je ispuh po grani pretpostavljam... bitno je da kad ga zatvoris da vuce zrak gdje treba a sad kako izgleda...manje bitno. Funkcija ispred izgleda

BP:
Mali updejt,
Bogec je vec skoro 10 dana raskopan, cekam jos neke sitnice da stignu pa da ga sklopim nazad na hrpu. Dok to traje taman su mi stigli novi origigi Piaggio retrovizori, ovi koje sam imao su od ne znam cega i ruzni su u pm. Uzeo nove osovine za swing arm da to zavrsim kak spada, oprao sve ispod plastika, provukao instalaciju kroz rep kako treba i omotao ju Tessa trakom, stavio par sarafa koji su falili i jos dosta zanimljivih goodies al sibnem slike kad ce bit montaza :)

Termostata nije ni bilo, uzeo novi

Nabavljao sam neke dijelove i jedan od prodavaca je imao novu crnu plastiku volana, reko donesi  :headbang: pali su i prekidaci, moram jos za anlaser nabavit i onda je sve novo! :)

Koljeno auspuha sam pofarbao u visokotemperaturnu boju i zapekao ju, imam neku staru pecnicu u koje stane i lonac, haha. Tak da cu i lonac pofarbat i valjda ce boja nesto duze drzat kad se zapece...
Koljeno pred montazu, novi dihtung i malo bakrene masti. Prije je to bilo namazano diht masom  :laughing9: :laughing6: :icon_scratch:

dario007:
Superiska :)

Kolko su orginal retrovizori?

Dax:
Ti imas 25 dellorto ako se ne varam?
Treba probat sa iglom d22-d25-d26,klipicem 50,ler 45-50 i glavnom dosta vecom,cak oko 90-100
Koj atomizer tije unutra?

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Dax:
Sad bi se dala vodit debata o stelanju frgu i kako je dellorto veliki potrosac
E PA NIJE!
Na mom setapu od cca 13ks,sport proi yasuni c16 skuter trosi 5l sa boranim dell 19 na 21.5!!!!!
Samo treba set svega!!!
Vozim w7 iglu,glavnu 85,klipic 40 i ler 40,atomizer au262!!!!!
Trebao bi prec na au260 i budem jer ceka da ga se stavi i postela
Sve je do stele!
Sa manjim atomizerom cu smanjit cijeli spektar i doci sa ler diznom oko nekih 45,ali to cu tocno znat kad cu se imat vremena poigrat i to napravit
Kad budem to radio onda cu tocno napisat koliko se sta smanjilo,a koliko sta povecalo!
Vodim studiju oko tih dell frgi tako da sam vec skoro doktorirao
Imam doma jedan 25dell pa se mozemo pozabavit ako neces uspijet rijesit sam

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju