Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

retrovizori na 50 kubika

<< < (2/6) > >>

Toni46:
Bio sam na roxu prije par mjeseci bez retrovizora, zaustavi me murjak, dobijem opomenu i kaze mi stavi samo lijevi i bit ce sve u redu :icon_scratch:

Tomi_ZG:
Ja sam napisao kaj zakon kaže,a to kaj je 90% ljudi nesposobno i ne zna ga provodit je drugi par čarapa,u Lukinom slučaju murijak zna zakon

lukazikaovic:
Diga mi je tlak sa ton pricon da moran imat oba,a prosa san tehnicki sa jednin da san cak isa zovnit 192 i pitat sta zakon kaze hhahah

Kad san postavija pitanje tamo tip mi je mrtvo ladno reka neman pojma  i ja ga pita di mogu saznat sta zakon kaze, a on meni kaze: "vidi na googlu"  :laughing9:
i prispoji me na prometnu policiju di mi tip govori da nije siguran al da misli da tribaju oba. Onda san i njega pita jel mi moze rec di mogu saznat sta kaze zakon o tome a on kaze da vjerojatno ne postoji takav zakon al da vjerojatno treba oba imat. I kaze ja nisan nikad nikog kaznija za to pa ti ni ne znan hahahha

šta više triba reć, apsurdistan  :toothy9:

ivano_007:
Nezz zašto se uopće prepireš sa žandarom, pusti čovika da radi posa kako on misli da zna. Ako misliš da si oštećen, postoje više istance, možeš mu se žalit nadređenom, možete ići na sud...

lukazikaovic:
samo iz razloga sta na tehnickom pregledu ima slika motora sa jednin retrovizoron i pise da je vozilo tehnicki ispravno,a on meni tu priti kaznon..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju