Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

retrovizori na 50 kubika

(1/6) > >>

lukazikaovic:
Pozz ekipa!
Evo danas lip dan u Splitu i odma su cajci odlucili malo izvadit bmwove na ulice. I tako mene zaustavi na runneru 50 i opominje me zbog toga što nemam desni retrovizor. "Ako te još jedan put vidin bez desnog retrovizora pišen ti kaznu i ideš na izvanredni tehnicki". Da se razumimo normalno san vozija i zaustavljen san iskljucivo jer neman desni retrovizor. Nakon šta san policajcu reka da mislim da po zakonu motori od 50 kubika moraju imati samo livi retrovizor i da san tehnicki proša samo sa livin on se samo nasmija i reka da ako zelin da mozemo otic na izvanredni tehnicki sta san naravno odbija  ;D

E sad me zanima šta zakon kaže??

Tomi_ZG:
Zakon kaže da ako je vozilo novo kupljeno odnosno homologirano sa dva retrovizora toliko ih moraš imat i na cesti,znači žandar je ovaj put bio u pravu

kos7:
ne kuzim te fore bez retrovizora ili sa jednim... pogotovo na pedesetkama koje nikam nejdu... kaj ti nije lakse pogledat na retrovizor, nego okretat glavu stalno... one spike da ruzno izgleda nemrem vise slusat, jer bu ruznije izgledal kad te neko rasipa po cesti jer ga nebus videl...

3alfa3:

--- Citat: Tomi_ZG - 08 Ožujak, 2018, 19:05:03 ---Zakon kaže da ako je vozilo novo kupljeno odnosno homologirano sa dva retrovizora toliko ih moraš imat i na cesti,znači žandar je ovaj put bio u pravu

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

Matija97:
Ja sam prije sat vremena registriro skuter samo s lijevim retrovizorom  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju