Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

retrovizori na 50 kubika

<< < (3/6) > >>

ivano_007:
Pa nek ti napiše kaznu. Onda odeš s tom slikom s tehničkog odeš u policijsku stanicu i pitaš za savjet šta da radiš, kome da se obratiš, ko je kriv. Il se žališ u roku od 10ak dana (il koliko je već rok) i priložiš tu sliku.

ajlavsrku:
Iz splita sam i ja,platia san kazni dosad neznan ni sam,al nikad u zivotu za retrovizore,na symu dvi god bez njih,na apriliji 6 god,i na runneru ih imam al zadnja dva miseca san bez njih jer su mi na oba u dan ispala stakla,kuci su novi al mi je tlaka stavit ih neda mi se dok je ovako vrime sugavo tako da vozin bez njih trenutno,i zaustavljen san ove god 5 puta bar i nikad nista..Al oba po zakonu moras o tome nema rasprave,predvidjena su ti oba tako da..

lukazikaovic:
Ma to je doslo pojačanje policajaca iz Slavonije. Ovi iz Slavonije su uvik ambiciozni po pitanju nalaženja svakakvih gluposti za kaznu napisat.
Vidit ćeš počet će kazne i za skidanje blatobrana zadnjeg na runneru iako bi mi to bilo normalnije da se kazni jer bez tog ne pustaju na tehnickom  :toothy9:

di.ky.73:
Vozim s lijevim samo i nikad problema  :hello:

Prebi:
hahahaha...
ja san svoj skuter registrira samo s livin retrovizoron,a sad vozin samo s livin i bez repa od rege i nikad problema.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju