Diga mi je tlak sa ton pricon da moran imat oba,a prosa san tehnicki sa jednin da san cak isa zovnit 192 i pitat sta zakon kaze hhahah
Ja stvarno ne kužim zakaj si nekršten,stalno tupiš svoje jer ti se prava istina ne sviđa,a u drugom postu sam ti napisao pravo stanje,i Alfa ti je potvrdio,a i on nije neki mulac koji lupeta na pamet samo da se piše
Ja za razliku od većine ne talasam na pamet i "mislim da bi nekak trebalo bit",ujna mi radi u stp-u i jako dobro sam se na licu mjesta raspitao kak stoje stvari
To kaj se sad ti brusiš pred murijakom da si tak prošao tehnički i da ima slika ti je džabe,jer je ovaj koji ti je radio tehnički napravio propust,evo ti za primjer,lika na čoperu zaustavila murija,imao je tablicu premještenu na bok,a u originalu je na blatobranu,bilo je isto natezanja sa spikom "ja sam prošao tehnički" al je na kraju kažnjen,a ovaj u stanici koji ga je pustio je dobio opomenu pred otkaz
I možete se vi vozit samo sa jednim,možete i bez,al onda nemojte plakat na forumu da su vas kaznili jer ste naletili na nekoga ko zna provodit zakon,jer i ja sam se tak nekad vozio i prolazilo mi je,do jednom