Tehnički kutak > Garaža
Iks 9 5x100
ivano_007:
Nemoj da te steeef čuje :laughing7: gledajući slike po netu, mogao bi odgovarati
Tomi_ZG:
Daj uzmi svoj i odi u neki dućan autodijelova pa usporedi,usput ga kupi nekih 30ak kn je ;D
ivano_007:
Mogao bi, samo da mi netko potvrdi još to :icon_thumright: valjda će propusnost zraka jednog i drugog filtera bit ista
ivano_007:
Taman prošao regu, sve skupa sa osiguranjem (osiguranim putnicima i 40% bonusa) 750kn.
Osiguranje 340kn, tehnički pregled i naknade još 410kn. Ko kaže da je za 500 kubika skupa rega i to postavlja kao razlog da se uzme skuter s manjom kubikažom?
Nije mi želio promijenit dimenziju gume u knjižici, kaže da se to može napisat u napomenama, al da mu treba službeno ovjeren dokument od ovlaštenog zastupnika. Ne može na svoju ruku mijenjat na konto e-mail prepiske i michelinove stranice :drunken_smilie:
ivano_007:
S obzirom da su retrovizori s evolutiona i nakon razno raznih fušera koji su lipili retrovizor svim i svačim, ja sam smolira to. Ovo je sad doživotno.
U KEMOLUXA u Kaštelima ima smole uzimat na litre po jeftinoj cijeni, ako ne nađete na drugim mjestima.
U ponedjeljak nosim izradit kopiju ključa, 300kn će me izać, ako nije izrezbaren po sredini onda je 200kn :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju