Tehnički kutak > Garaža
Iks 9 5x100
steeef:
a konusnu distancu imas?
ona ide izmedju glavcine i support arma,a izvana ide ova prsten distanca i na nju matica
https://www.easyparts.nl/showdrawing/22467/164844/-/0-4019-1-m420-m28814-m887-m6293-s22467-d164844/Rear-wheel.html
ivano_007:
Imam konusnu distancu, ona ide između glavčine i support arma.
A ovu drugu distancu kad sam stavio prije matice i tako ja stežem, okrećem ključem i okrećem i blokalo je kolo, nisam ga mogao rukom okreniti. Nešto je za nešto zapelo, kao da je support arm pritisnuo konusnu distancu, a konus glavčinu i kolo se ne može okretati.
Onda sam stavi ovu drugu distancu do konusnu (kako je i prije bilo) i sve šljaka :dontknow:
ivano_007:
Jesi nedavno šarafio sličnu stvar?
I mene to kopka sad.
Nema tu prevelike filozofije, glavčina s diskom, konusna distanca, prstenasta distanca, matica. Nema tu previše elemenata. Možda sutra probam opet sve raskopat, iako nisam ni prošli put sjebao :icon_scratch:
ivano_007:
Na prvoj slici imamo kad je prstenasta distanca s unutarnje strane support arma, na drugoj slici imamo kad je s vanjske strane. Kad se stavi s vanjske strane (kao što piše u manualu), support arm se stegne uz felgu i ne može se okretat kolo.
Od ostalih stvari promijenio ulje u getribi (Tutela 80W90 250cc), ulje u mašini (Repsol 5W40 1,7l), ispuhao filter zraka, nadolio pola litre vode/antifriza, promijenio ulje u prednjoj kočnici
Još je ostalo zalijepit retrovizor, napravit drugi kod ključ i reparirat vilice i ide na regu :icon_thumright:
Baj d vej, jel zna iko koliki je problem doć do ler gasa motorića? Nekad (svako 100km) mi se na semaforu samo izgasi skuter dok je zagrijan. Sve se mislim da je problem u motoriću :dontknow:
Tomi_ZG:
Neko mi je pričao da paše filter zraka od golf dvojke i jedno 3X je jeftiniji od piaggiovog,samo ne znam za koju verziju motora ili svaka ima iste airboxove :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju