Tehnički kutak > Garaža

Iks 9 5x100

<< < (15/24) > >>

ivano_007:
Ključ u ponedjeljak i reparirat vilice i spreman za ovu sezonu :hello: Naprijed ugrađeni ksenoni i angels okice... 21000km

ivano_007:
Rezervni kod ključ napravljen, 200kn u Peleta, 170kn u ključara na Autohrvatskoj :icon_thumright:

Vile neću reparirat nego ću nabavit polovne, jer se na ovima načeo nikal već malo i tu je došla hrđa. Tako da mi je ovaj rekao da može reparirat, al ne daje garanciju zbog toga.

Sljedeća stvar je riješit vilice, pa onda idemo kupit neku kvalitetnu integralnu kacigu.

ivano_007:
Jel iko sa sigurnošću zna jel na x9 500 pašu vilice sa bilo koje x9?

Ja osobno mislim da pašu na šaraf sve, al da veće kubikaže imaju tvrđu oprugu u samom štapu. Ako mi iko može potvrdit ili me demantirat, slobodno :icon_thumright:

SF2 Freak:
Vilice ko vilice mozda i pasu. Ali pazi na lezaj kao recimo slucaj sa beverlyem. NEgdje je lezaj zatvoren , negdje je kuglicni , negdje konusni , cak su na nekima dolje konusni - gore zatvoreni tip. Previse su kemijali  :dontknow:

ivano_007:
Ja bi ionako samo štapove zamijenio, a trokut ostavio, al logika mi kaže da je opruga na većim kubikažama čvršća, glupo mi je eksperimentirat pa stavit na 500-icu sa 180-ke. Reka mi je ovaj jedan "bolje ti je to reparirat, od 500ice nećeš nigdi nać polovne štapove, jer ko god je ima taj skuter, taj se i razbia s njega i svima su iskrivljene vilice" :toothy12: onda se sjetim kolege Kjaja s ovog foruma i kako je on prošao na ovom skuteru http://forum.mojskuter.com/index.php?topic=98171.0

Dijelove sam ja kupio i izašlo me sve skupa 400kn (2 semeringa, 2 brisača, 0,5l 20W ulje, litra ivasola)

Zanimljivo je kako za x9 500 2002. godinu u vilice ide 90cc 20W ulja, a u x9 500 EVO 270cc 7,5W ulja. Valjda taj omjer gustoće i količine ulja imaju jednak efekt.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju