Tehnički kutak > Garaža
Iks 9 5x100
3alfa3:
--- Citat: ivano_007 - 26 Travanj, 2018, 10:59:04 ---U manualu skutera ne piše dimenzija zadnje gume ::)
U stanici za tehnički pregled su rekli da u njihovoj bazi stoji 140/60-14 dimenzija (ali pošto nemaju katalog skutera/motocikala ne mogu sa sigurnošću tvrdit), a od glavnog zastupnika za Piaggio u Hrvatskoj (prema broju šasije) sam dobio da je 140/70-14.
Namjeravam im pokazat taj odgovor generalnog zastupnika pa ćemo vidjeti, ako prođe prođe, ako ne, nemam se namjeru puno zezat s tim.
--- Kraj citata ---
Mislim da ce im bit dovoljan taj dopis ovlastenog, nema razloga da ne bude. Probaj jos i na netu negdje nac podatak (po mogucnosti kod proizvodjaca) pa ako je to sto imas, isprintaj i odi u STP da ti upisu u prometnu.
Dapace, ako je to stvarno tako, trazi izmjenu dimenzija, a ne u napomenu, ali to onda vjerojatno znaci i trosak nove prometne dozvole
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
3alfa3:
Edit:
Nece bit problema, nebi Michelin odma ponudio ovaj set u selektoru:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
ivano_007:
Umjesto 1 nosača zavaren vijak, ostala 2 nosača pikovana jer su bila pukla, u Splitu za auspuhe preporuke ŠKARIKU, nezz sad bil nešto detaljnije radia, al čovjek maksimalno susretljiv za ovakve sitnice.
Auspuh pobrušen, opituran, zapečen s fenom malo :icon_thumright:
Brtva nabavljena, nova šelna nabavljena, u Splitu će te naći u EUROTIMA ovako deblje šelne il eventualno u BANKA, na drugim mjestima zaboravite (autodijelovi, Građa, Bauhaus, Donit...)
Napravljene distance od armirane gume, valjda se neće otopit, distance sam napravia u svojoj bivšoj firmi GUMIS, samo šta vam se ne isplati ić tamo ako trebate nešto jer oni rade za veleprodaju, ne da se njima zezat s glupostima. Za ovakve gluposti vezano za gumu bi mogli do IGP-a otić.
Danas iza posla idem promijenit ventile one :headbang:
Ostalo još zalijepit retrovizor, sredit glavčinu, promijenit ulje u getribi/mašini/kočnicama, antifriz, napravit novi kod ključ i kad to sve sredim onda odnijet nekome da mi reparira vilicu i skuter je spreman za ovu sezonu.
Sljedeće sezone se otvara mašina, stavlja Polini variomat...
ivano_007:
Ne sićam se da sam igdje i ikad vidio, al da pitam.
Jel postoje ovakve matice s osiguračem kao na prvoj slici, al i da imaju onu podlošku u sklopu matice (zavarenu, zalemljenu il šta već)? Znači kombinacija ove prve i druge slike?
Trebam zavidat disk na glavčinu, tvorničke matice su kao na ovoj drugoj slici, al da se ne bi odvidalo pokušao bih nać i s ovim osiguračem da budem siguran.
aragonY:
Mislim da to ne postoji jer funkcija ovog plasticnog dijela kod navoja je da sprijeci odvrtanje a istu funkciju ima i taj dio sto je kao podloška na drugoj slici. :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju