Tehnički kutak > Garaža

Iks 9 5x100

<< < (10/24) > >>

3alfa3:

--- Citat: ivano_007 - 26 Travanj, 2018, 08:55:02 ---... zadnja dimenzija 140/70-14. U knjižici mi stoji 140/60-14, to ću morat promijenit, ovi u stanici za tehnički pregled nemaju kataloge za skutere pa me baš zanima na koji način ćemo to izmijenit :dontknow: na evolution 500 ide 150/70-14.
--- Kraj citata ---

Ako za tvoj skuter proizvodjac navodi da moze i ta dimenzija, onda jednostavno.
Ako ne navodi - onda nikako. Barem ne legalno.

ivano_007:
U manualu skutera ne piše dimenzija zadnje gume ::)

U stanici za tehnički pregled su rekli da u njihovoj bazi stoji 140/60-14 dimenzija (ali pošto nemaju katalog skutera/motocikala ne mogu sa sigurnošću tvrdit), a od glavnog zastupnika za Piaggio u Hrvatskoj (prema broju šasije) sam dobio da je 140/70-14.

Namjeravam im pokazat taj odgovor generalnog zastupnika pa ćemo vidjeti, ako prođe prođe, ako ne, nemam se namjeru puno zezat s tim.

Corector:

--- Citat: ivano_007 - 26 Travanj, 2018, 08:55:02 --- Uzea sam L ventile priko ebaya, al govori mi ovaj što je mijenjao gume da nisu baš neke kvalitete, da su kod njih u servisu ventili sa dosta mesnatijom gumom.

--- Kraj citata ---

Momak je u pravu. Opcenito su prave stvari "mesnatije" od kinescetovih, jer u pravilu dobijes onoliko manje koliko i platis. I sad nek ti ode jedan taj ventil, ode racunica dodjavola. Ja to organski ne podnosim, eventualno da radim 1000km godisnje ili iz zajebancje, ovako bi samo imao grc u zeludcu, pogotovo na necemu brzem i vitalnom dijelu gdje mi direktno ovisi glava o kinescetu.

ivano_007:
To je isto i mene u početku morilo ;D

Al kako ovdje gdje sam kupovao gume nije bilo tih L ventila, nisam uopće razmišlja da ih potražim na drugom mjestu, slučajno ih našao na ebayu, naručio, ugradio.

Stvarno nisam išao za uštedom od 30kn, nego se eto sve tako posložilo.

Al otić ću ih zamijenit, imam sličan grč u želudcu kao i ti :icon_thumright:

Corector:
Kako bilo, nek ti je sa srecom. Tesko se nabavljaju L ventili kod nas, razumijem prodavace jer moraju kupiti vecu kolicinu istih pa se tesko prodaju, kao i za masu drugih stvari jer smo malo trziste. Treba imati razumijevanja po tom pitanju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju