Znam da nema previše veze sa ovom grupom, ali kad vec postoji podrubrika pa da predstavim svoj auto
Znaci...
BMW E60 535d BITURBO, redizajn, automatik, full M paket iznutra i izvana.
Kako inace ja ne mogu vozit nista da nije naturpijano tako sam i ovo odmah na valjke i druga mapa. Auto serijski ima 286, a trenutno je na 380 ks i 750Nm. Danas sam bio kod mehaničara u vezi dogovora jer planiram stavit Hybrid turbo tako da bi uskoro trebao bit na oko 500 Ks, vidjet cemo sta ce valjci izbacit.
Trenutno je na autu druga mapa STAGE 2, egr off, dpf softverski off, downpipe, mapiran mjenjač na STAGE 3, povadene lamelice sa usisne grane, svi nosači zamjenjeni(geteirbe,motora,hardy guma), svih 6 Beru grijača i orginal beru relej grijača, novi akumulator 110 Ah(1000A), novi sport diskovi i pločice naprijed, komplet kočiono ulje, separator uljnih para, oba termostata, orginal wandler iz ZF-a, 10 l ulja za getribu, ZF filter i poklopac getribe, ulje i filter u motoru, visokotlačno crijevo, GEWINDE, zadnje gume N fera SU1 275/30/19, volan presvučen po mom ukusu. Na proljece sam narucen na troslojno politanje i full kemijsko ciscenje cijelog auta, te pjeskarenje i lakiranje felgi. Nemam ga ni 2 mj a ulozio sam vec jedan normalan manji gradski autic u njega
Evo i par slika