Tehnički kutak > Tuning skutera

Base setup, minarelli - potrosnja na 100km

<< < (5/8) > >>

SlowRider:
Nisam stigao dobiti malossijevo zvono koje bi omogucilo da se straznje polutke max. rasire...

2TDottore:

--- Citat: charnel - 13 Listopad, 2008, 21:59:30 ---
--- Citat: 2TDottore - 13 Listopad, 2008, 21:51:40 ---
--- Citat: charnel - 13 Listopad, 2008, 21:23:09 ---
--- Citat: SlowRider - 13 Listopad, 2008, 21:08:13 ---Samo da dodam, skuter je bio odlican, bas kako sam i ocekivao. Na autoputu sam drzao novi vxr, koji je bio zablokiran sa auspuhom, ali to se rijetko vidja.

--- Kraj citata ---
koliko ide po satu od vxr-a, ako znas?

--- Kraj citata ---

Da se ne lazemo ako se vozimo npr 40 jedan pored drugog i ti navines na roxu pun gas i ja na vxr-u isto nemogu te prestic sve do 100.Onda polako odlazim pa tako zakljucujemo da ti rox ide odlicno tj. da vxr nejde nikam jer je zastopan.A kaj se tice max speed slowovog roxa vozili smo se po autoputu 112 po satu od vxr-a on prvi a ja malo iza njega a po nizbrdici cak 122. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

pa ide taj rox onda jako dobro.

--- Kraj citata ---

ide ide.Skoro ko moj stalker. :icon_tongue: :laughing7:

Ivan SP:
evo meni isto nije jasno vozija sam svog runera ono normalno 80 90 po satu i tako 100km i dođem na pumpu 3.8L ja gledam a kad je serijala bija trošija je 4.5

pitaNS:
Znaci stavljanjem kita bi potrosnja trebala dole, ja kakav sam baksus meni ce garant porasti...

charnel:

--- Citat: pitaNS - 13 Listopad, 2008, 23:20:16 ---Znaci stavljanjem kita bi potrosnja trebala dole, ja kakav sam baksus meni ce garant porasti...

--- Kraj citata ---
ovisi kako ce karb bit nastelan...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju