Tehnički kutak > Tuning skutera
Base setup, minarelli - potrosnja na 100km
Brla:
a kaj je na skuteru kit,auspuh i ostale sitnice?
charnel:
--- Citat: SlowRider - 13 Listopad, 2008, 21:08:13 ---Samo da dodam, skuter je bio odlican, bas kako sam i ocekivao. Na autoputu sam drzao novi vxr, koji je bio zablokiran sa auspuhom, ali to se rijetko vidja.
--- Kraj citata ---
koliko ide po satu od vxr-a, ako znas?
2TDottore:
--- Citat: SlowRider - 13 Listopad, 2008, 20:51:45 ---2TDottore ce potvrditi jer mu je novi vxr gotovo isto potrosio goriva, neznam je li Robert zapazio ovo, ali je vjerojatno zapazio da sam samo 3 puta isao na benzisku natociti skuter.
I recite mi jel se isplati sada kupiti baotiana? Jedini mu je adut potrosnja, a bez toga je.... :thefinger:
Serijska 50-ica bi otprilike isto trosila jer bi se vecinom vozila na punom gasu sto je nekoliko puta potvrdio jedan prijatelj.
Nisam vjerovao jednom prijatelju da mu vxr trosi oko 3.5L na identicnoj ruti, sada vjerujem.
--- Kraj citata ---
Evo slow potvrdjujem.Meni je vxr potrosio 14 litara na 370km sto bi znacilo 3,7l na 100km s tim da smo se podosta spanali kad smo se vracali nazad.Ako se cijelo vrijeme vozis oko 80 do 90 trosio bi sigurno ispod 3,5litre. :icon_thumright:
2TDottore:
--- Citat: charnel - 13 Listopad, 2008, 21:23:09 ---
--- Citat: SlowRider - 13 Listopad, 2008, 21:08:13 ---Samo da dodam, skuter je bio odlican, bas kako sam i ocekivao. Na autoputu sam drzao novi vxr, koji je bio zablokiran sa auspuhom, ali to se rijetko vidja.
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Da se ne lazemo ako se vozimo npr 40 jedan pored drugog i ti navines na roxu pun gas i ja na vxr-u isto nemogu te prestic sve do 100.Onda polako odlazim pa tako zakljucujemo da ti rox ide odlicno tj. da vxr nejde nikam jer je zastopan.A kaj se tice max speed slowovog roxa vozili smo se po autoputu 112 po satu od vxr-a on prvi a ja malo iza njega a po nizbrdici cak 122. :icon_thumright:
charnel:
--- Citat: 2TDottore - 13 Listopad, 2008, 21:51:40 ---
--- Citat: charnel - 13 Listopad, 2008, 21:23:09 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Da se ne lazemo ako se vozimo npr 40 jedan pored drugog i ti navines na roxu pun gas i ja na vxr-u isto nemogu te prestic sve do 100.Onda polako odlazim pa tako zakljucujemo da ti rox ide odlicno tj. da vxr nejde nikam jer je zastopan.A kaj se tice max speed slowovog roxa vozili smo se po autoputu 112 po satu od vxr-a on prvi a ja malo iza njega a po nizbrdici cak 122. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa ide taj rox onda jako dobro.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju