Tehnički kutak > Tuning skutera
Base setup, minarelli - potrosnja na 100km
Iwo SR Tuono:
vjerovatno će dobit litru-dve gore....sa kitom moraš dobit potrošnju...70ccm je više od 50ccm i više se vrti...
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 13 Listopad, 2008, 22:06:35 ---
--- Citat: charnel - 13 Listopad, 2008, 21:59:30 ---
--- Citat: 2TDottore - 13 Listopad, 2008, 21:51:40 ---
--- Citat: charnel - 13 Listopad, 2008, 21:23:09 ---
--- Citat: SlowRider - 13 Listopad, 2008, 21:08:13 ---Samo da dodam, skuter je bio odlican, bas kako sam i ocekivao. Na autoputu sam drzao novi vxr, koji je bio zablokiran sa auspuhom, ali to se rijetko vidja.
--- Kraj citata ---
koliko ide po satu od vxr-a, ako znas?
--- Kraj citata ---
Da se ne lazemo ako se vozimo npr 40 jedan pored drugog i ti navines na roxu pun gas i ja na vxr-u isto nemogu te prestic sve do 100.Onda polako odlazim pa tako zakljucujemo da ti rox ide odlicno tj. da vxr nejde nikam jer je zastopan.A kaj se tice max speed slowovog roxa vozili smo se po autoputu 112 po satu od vxr-a on prvi a ja malo iza njega a po nizbrdici cak 122. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa ide taj rox onda jako dobro.
--- Kraj citata ---
ide ide.Skoro ko moj stalker. :icon_tongue: :laughing7:
--- Kraj citata ---
de tiho budi! Zato i trošiš 5 i pol litara. Skužil sam idealnu gramažu rolica na ZX-u. Trebam 4,2 rolice i kad ih stavim onda idmo ja i ti na race pa da te opere stara kanta od mog roxa i mojih 105 kila :toothy9:
Troši ti motor ko lud... a pogle mene i slow-a. 3,5 litara. :toothy11:
Ja sam sa Kristinom po zagorju imal isto tolko potrošnju... Ja da dignem potrošnju na tvojih 5 i pol ja bi išel duplo brže od tebe :beah:
crogenie:
Moj Jet trosi oko 4,7 - 5,4 litara... Za sve je kriv gurtner j#bo mu pas kosti. :icon_biggrin: :toothy12:
e pitaNS,
vozit cemo se ja i ti oko benzinske i sta nam fali... :icon_biggrin:
pitaNS:
Pa vec se vozimo genije, meni moj trosi 4.7 to ti je to kao i tebi, a ustelan je gurtner 100% j#bo ga i ja. Ne smem da pomisljam na potrosnju kad piknem kit
dhorvat:
Da ti budem iskren... ja nikad nisam spustil potrošnju na serijali ispod 3,8l/100km. A sad sam sa dvojicom imal 3,5 i manje... To kaj imaš kit to ne mora značit da ga moraš ganjat kolko ide...
Sa istim ubrzanjem ko na serijali kit zna i manje trošit... Govorim o base kitu :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju