Tehnički kutak > Tuning skutera
Base setup, minarelli - potrosnja na 100km
dino_sk:
ja sam na nekih 3,7l :icon_thumright:
dino gp1:
Ovisi kako vozim, od 5,7 do 6,3l, u prosjeku mi je potrošnja narasla za 1,5l!
SlowRider:
2TDottore ce potvrditi jer mu je novi vxr gotovo isto potrosio goriva, neznam je li Robert zapazio ovo, ali je vjerojatno zapazio da sam samo 3 puta isao na benzisku natociti skuter.
I recite mi jel se isplati sada kupiti baotiana? Jedini mu je adut potrosnja, a bez toga je.... :thefinger:
Serijska 50-ica bi otprilike isto trosila jer bi se vecinom vozila na punom gasu sto je nekoliko puta potvrdio jedan prijatelj.
Nisam vjerovao jednom prijatelju da mu vxr trosi oko 3.5L na identicnoj ruti, sada vjerujem.
dino gp1:
--- Citat: SlowRider - 13 Listopad, 2008, 20:51:45 ---2TDottore ce potvrditi jer mu je novi vxr gotovo isto potrosio goriva, neznam je li Robert zapazio ovo, ali je vjerojatno zapazio da sam samo 3 puta isao na benzisku natociti skuter.
I recite mi jel se isplati sada kupiti baotiana? Jedini mu je adut potrosnja, a bez toga je.... :thefinger:
--- Kraj citata ---
I cijena :toothy12:
SlowRider:
Samo da dodam, skuter je bio odlican, bas kako sam i ocekivao. Na autoputu sam drzao novi vxr, koji je bio zablokiran sa auspuhom, ali to se rijetko vidja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju