Danas isao treci put pogledat i jos malo pitat... Pogotovo jer tamo imaju i SH150
Side by side, ljuta konkurencija, isti polozaj, ista visina sjedala.... SH manje mjesta za noge. Osjecaj solidnosti, finisiranosti i izradi je na oba isti, sve savrseno sjeda, mrtva trka. Izgled necu diskutirati, stvar ukusa, osobno mi nije presudan, ali generalno medley izgleda moderniji, pogotovo kad se uzme u obzir koliko je mudrije slozen: ne razumijem gdje je sav prostor nestao na SH ispod volana? Nema. Ispod sica, razlika je tragicna za SH, uzeo je jednu nasumicno novu integralku i jedva ju strpao ispod. Polozaj rezervoara na medleyu je izvrstan! Cak i nije bas jako neravna podnica, teziste je nize, a mjesta za noge ima vise. SH bas pita veliki kofer iza, dok medley prolazi bez ikakvog sto je veliki plus. SH osvaja keylessom, no u praxi se cini da nije tolika usteda na vremenu, nije kao na autu jer opet nesto moras raditi, vrtiti i ciljati. Takoder, SH osvaja full led rasvjetom, medley djeluje dva koraka natrag sa H4 zaruljom. Iako u praxi bitnije kako osvijetljava..
Sve u svemu medley ostavlja dojam racionalnijeg, novijeg i mudrije smisljenog skutera. Prostor je nepobjedivi argument i usporedba po tome je neozbiljna kome je to bitno. Cak i ravna podnica nije tako izdasna.
Jedan info, vezano za 2+2 garanciju koja stoji u letku, to idalje traje, ali su promijenjeni cifre. Za dodatne dvije god produzenog jamstva kupac placa 2052kn. Bas i nije neka ponuda cini mi se. Pa za auto mi je bilo 200kn godisnje. Tu sam razocaran. Da su pravi ponudili mi to samo tako.
Eto, mozda nekome pomogne ova moja izlaganja, bilo bi jos, ali....
😊✌️