Općenito > Maxiskuteri

Piaggio Medley 125/150

<< < (6/13) > >>

dino73n:

--- Citat: Tomi_ZG - 22 Kolovoz, 2018, 19:29:18 ---Kak remen sa 17 hiljada može bit u odličnom stanju?
To je nemoguće i debelo je ispod mjere,takav remen je odavno za smeće i sa puno manje kilometara

--- Kraj citata ---
Eto meni dosadno pa pisem izmisljotine.
Nije to piaggio masina sto jede remenje kao kokice dok gledas film. :D
Full serijala motor koji se lagano vozi nije uopšte agresivan na komponente prenosa a fabricki bando kvalitet strašan. Znam da su ljudi u SYM masinama po dalmaciji prelazili sa remenom i po 50k km tako da ovih 17 nije nista.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

zvonkec92:
pa suhy je sa svojim bandomnapravio 15 hiljada, kaj je tu čudno?

Tomi_ZG:

--- Citat: dino73n - 22 Kolovoz, 2018, 19:42:52 ---Eto meni dosadno pa pisem izmisljotine.
Full serijala motor koji se lagano vozi nije uopšte agresivan na komponente prenosa a fabricki bando kvalitet strašan. Znam da su ljudi u SYM masinama po dalmaciji prelazili sa remenom i po 50k km tako da ovih 17 nije nista.

--- Kraj citata ---
Mjerio si ga šublerom i nakon 17kkm nije bio ispod minimalne mjere?

--- Citat: zvonkec92 - 22 Kolovoz, 2018, 19:44:04 ---pa suhy je sa svojim bandomnapravio 15 hiljada, kaj je tu čudno?

--- Kraj citata ---
I ja sam s prvim remenom napravio 14kkm,ne moram ni pričat koliko je bio potrošen kad sam ga usporedio s novim

Corector:
Yamaha je prica za sebe i odskace od piaggia i peze.

dino73n:

--- Citat: Tomi_ZG - 22 Kolovoz, 2018, 19:46:41 ---
--- Citat: dino73n - 22 Kolovoz, 2018, 19:42:52 ---Eto meni dosadno pa pisem izmisljotine.

--- Kraj citata ---
Mjerio si ga šublerom i nakon 17kkm nije bio ispod minimalne mjere?

--- Citat: zvonkec92 - 22 Kolovoz, 2018, 19:44:04 ---pa suhy je sa svojim bandomnapravio 15 hiljada, kaj je tu čudno?

--- Kraj citata ---
I ja sam s prvim remenom napravio 14kkm,ne moram ni pričat koliko je bio potrošen kad sam ga usporedio s novim

--- Kraj citata ---
Nisam ga mjerio sublerom. Iskreno nemam ni pojma koja je to minimalna mjera kod peze. Na oko nije bio porosen vise od 0.5mm. Al nije proklizivao u variomatu niti su rolnice zveckale kad radi na leru a najcudnije od svega je sto u deklu uopšte nije bilo one crne gumene prasine od potrosenog remena. I to nije prvi peza kojeg sam zatekao u takvom stanju s povelikom kilometrazom.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju