Općenito > Maxiskuteri

Piaggio Medley 125/150

<< < (7/13) > >>

Tomi_ZG:
Svejedno takav remen ima vrlo loše performanse,iskreno ne kužim to forsiranje remena,a novi košta 20 eura,ove sa 50kkm i istim remenom neću ni komentirat,za takve nisu ni tačke,a ne bilo kakvo vozilo

zvonkec92:

--- Citat: Tomi_ZG - 22 Kolovoz, 2018, 20:41:22 ---Svejedno takav remen ima vrlo loše performanse,iskreno ne kužim to forsiranje remena,a novi košta 20 eura,ove sa 50kkm i istim remenom neću ni komentirat,za takve nisu ni tačke,a ne bilo kakvo vozilo

--- Kraj citata ---
nemoj tako :P tak neko može reč i za karike od 50 hiljada, za tebe nisu ni tačke kamoli runner  :laughing11:  :laughing7: evo ja vozim opet na minareliu isti onaj bando remen koji je prije na dotičnom skuteru odvozio 10 hiljada, vratio ga sad nazad i teram dalje :P vozit ću ga dok ne pređe sveukupno 20 hiljada

Tomi_ZG:
Da al znaš i sam kak moj runner ide i da pali na prvi zub hoćeš topli hoćeš hladan,a 50ccm skuter sa remenom od već 20kkm ide katastrofa

Ja svake sezone stavim novi remen

zvonkec92:
Nije istina, mrtva seriala nemre ubit remen ko i seriala sa spuhom i variomatom koja ide preko 80 GPSa. Na mrtvom vivacitiju koji ide možda 50, nizbrdo 60 remen može trajat i 40 hiljada to ne utječe nikaj na performanse kad taj skuter i ovak i onak nejde s mjesta, pogotovo kako reče Dino da je ta viva vožena nježno i polako

monetri:
Ok!
Stvarno ste ga popljuvali.
Zasto medley pored nmaxa? Mozda vecini tu nije bitno, ali prakticnost je meni bitna, podnica, prostor..... Odavno sam priznao da je dizajn za penzice, Nmax je u odnosu na njega SF! :)
Otvorio sam temu i o Nmaxu, nije otpisan. Zapravo isto kosta, masine su skoro u dlaku iste na papiru i oba dva spadaju u vrh moderne tehnologije, oba dva idu odlicno i trose ko upaljac :)
Dakle, svidaju mi se veliki kotaci i prostor, sta cu.
Ali! Japanci su mi drazi i imam puno vise respekta i povjerenja. Ici cu sjesti na Nmax, mozda bi mogao pregrmit 13" i onu kosinu. Ali da je lijep, apsolutno.
Btw, @zvonkec, pcx nema disk, ali Nmax ima. Jedino abs nije moderan kao kod medleya, zapravo moram provjerit je li uopce ima na straznjem disku.
Hvala ljudi 😊👍

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju