Općenito > Maxiskuteri

Piaggio Medley 125/150

<< < (5/13) > >>

Corector:
Auuuu, bio sam u doticaju s dosta peza, susretao se s raznom problematikom, i jednostavno se nikada ne vidim na pezi. Izbacili su nove modele, i opet nula bodova.
Jedino sta mi pase je Jet Force koji uvijek ima premekan centralni amortizer,  medjutim ne vidim se zbog kompliciranih stvari koje su u biti maksimalno jednostavne, i to tjeranje da samo kupujem i bez mogucnosti improvizacija me udaljava od tog koncepta.

Evo, mom kumu otisli lezaji radilice iz cista mira. Ugadio sam mu novi remen i rolice s kliacima, i skuter nakon par dana prolupao, lezaji bruje na skuteru od 12tkm. Negdje sam spominjao da zvekece i da cemo vidjeti. A koristi ga uglavnom malo vikendom, i skida sve s neba jer ga je exrremno izmucio posto je dosta dao za servise i opet je na nuli glede prijevoza. A povijest tog skutera je zaista pehisticna tako da je jedan od nakvecih pehista ikada koje sam vidio, i ja se osjecam neugodno jer sam mislio da ce ga posluziti, a bome imao sam ih i ja osobno i non stop sam morao nesto cackati jer je bilo potrebno.

Steta sto nema vise peza, ocito s razlogom. A ja se sjecam dosta forumskih kletvi kad ih je bilo vise, a radi se o skuteru kojeg bi masa ljudi trebala znati popraviti.

dino73n:
Jest da je tema piaggio a mi o pezi. Nisu sve peze odron. Brat mi ima vivacity iz 2005g sa 17k km na satu gdje masina nikad nije pipnuta, chok je naravno promjenjen prosle godine. Ove sezone dobio dvije nove gume, ulje u getribu i remen i rolice radi reda i novu svjecicu. Remen star 13 godina sa 17k km je bio u odlicnom stanju i mogao voziti jos par sezona.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

Tomi_ZG:
Kak remen sa 17 hiljada može bit u odličnom stanju?
To je nemoguće i debelo je ispod mjere,takav remen je odavno za smeće i sa puno manje kilometara

dacerovs:
Nmax je bestbay u toj skupini.
Tamo di se serafi plastika za ramu, plastika sjeda kroz gumu pa onda stezes serafom, to ne vidis na talijanu ni za 35-40tkn.
Nmax 125 kosta 24tkn i vrijedi svake kune.
110 po satu, 104gps uhvati bez problema, bez saginjanja, od semafora do semafora. Nisam vozio zivahnini 125 4T od te yamahe.
Danas sam je imao na raspolaganju pola dana, bilo nekakvog razvazanja pa buraz udijelio.
Steta kaj nisam snimio, potrosnja 2.3L, cudooo.
PurePower injection vjerojatno dosta donosi tome.
Ima diznu ko TSI/TFSI kod VW-a i CR pumpu.
Radi nevjerojatno tiho, ne vibrira niti malo, ja odusevljen.
Nagazio sam je 120 po satu(-6 po gps 114) i s time da ima veliki vizir naprijed i najveci moguci kofer.

Btw.
Buraz je taj skut imao kao prijevozno sredstvo u Sibeniku te ga je za kraj sezone vracao nazad u Zg.
Potrosio je 7.5L za 316km od Sibenika do Zagreba(Donji Dragonožec) sto ispada potrosnja 2.38L na 100km.
Raspirio ga niz Velebit i Plitvice 132(126gps). Pod brijeg i kola ide al nema veze.
Taj skut je meni promijenio razmisljanje o 125 4T masini.

Definitivno best bay skut u toj kategoriji, tog Piaggia nebi pogledao uopce.

Sent from my iPhone using Tapatalk

zvonkec92:

--- Citat: dacerovs - 22 Kolovoz, 2018, 19:34:53 ---Nmax je bestbay u toj skupini.
Tamo di se serafi plastika za ramu, plastika sjeda kroz gumu pa onda stezes serafom, to ne vidis na talijanu ni za 35-40tkn.
Nmax 125 kosta 24tkn i vrijedi svake kune.
110 po satu, 104gps uhvati bez problema, bez saginjanja, od semafora do semafora. Nisam vozio zivahnini 125 4T od te yamahe.
Danas sam je imao na raspolaganju pola dana, bilo nekakvog razvazanja pa buraz udijelio.
Steta kaj nisam snimio, potrosnja 2.3L, cudooo.
PurePower injection vjerojatno dosta donosi tome.
Ima diznu ko TSI/TFSI kod VW-a i CR pumpu.
Radi nevjerojatno tiho, ne vibrira niti malo, ja odusevljen.
Nagazio sam je 120 po satu(-6 po gps 114) i s time da ima veliki vizir naprijed i najveci moguci kofer.

Btw.
Buraz je taj skut imao kao prijevozno sredstvo u Sibeniku te ga je za kraj sezone vracao nazad u Zg.
Potrosio je 7.5L za 316km od Sibenika do Zagreba(Donji Dragonožec) sto ispada potrosnja 2.38L na 100km.
Raspirio ga niz Velebit i Plitvice 132(126gps). Pod brijeg i kola ide al nema veze.
Taj skut je meni promijenio razmisljanje o 125 4T masini.

Definitivno best bay skut u toj kategoriji, tog Piaggia nebi pogledao uopce.

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Kraj citata ---
Manuel o tome sam ti pričao na fejsu, kupi ti slobodno piaggia  :icon_biggrin: ipak je vanjski izgled bitan i zadnja disk kočnica, jebeš bubanj na yamahi ko je to još vidio u 2018oj godini  :laughing11: :laughing1: :laughing3: :laughing6: :laughing9: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju