Općenito > Maxiskuteri
Piaggio Medley 125/150
Corector:
Suhi pretjerao si ga s 10% snage i gasenjem struje :laughing6:
Tomi_ZG:
A bome i sa ovim - speedfight kao simbol skutera za sportsku vožnju :toothy12:
Corector:
Evo gledam video i vidim poznate boje s istoka na Speedfightu 4. Sareni detalji za klince od 16god. razni pretinci, otvori, priklucici koje si ugradis na bilo sta danas.
Dobro da nisu stavili tapecirung s vanjske strane plastika kao ukras.
Trebalo bi probat tu pezu, ali sama cinjenica da ih nema puno i da vozis rijedak, nov primjerak znaci da si j#bo jeza. Ne treba mi u zivotu da placam nestosto nikad ne oazi, ili neku sitnicu koja je specificna samo za njega kao suho zlato, jer je to danasnja politika zenidbe.
Jako sam skeptican glede peze jer sve poslije peze EURO1 je jako vesela prica.
I da si recimo uzmem SF4 i odem tripovat, pa koji bi mi bog pomogao da stane? Cak i lokalni majstor bi se ceskao jer nema alata za ti cudo.
Volio bih jos probat to cudo, SF3 sam vozio prije nekoliko godina i moram priznati da je fino podesen, a od tada gani vidio ni cuo vise...
SF2 Freak:
--- Citat: Corector - 22 Kolovoz, 2018, 09:56:41 ---Suhi pretjerao si ga s 10% snage i gasenjem struje :laughing6:
--- Kraj citata ---
Moje duboke isprike ali 5% snage i 5% ustede goriva = 10% :toothy10:
Uglavnom ima inovacije. Ima recimo drzac moba i linepu tablu... A gle nagadamo dok ne probamo necemo imati pojma. Ali da mi je muzevniji je i sada za 2 ks dati dodatni 5000kn i izlaziti iz kategorije 125cc ?
dino73n:
Samo ljubav prema prema pezi je jedno a ova nova peza je drugo.
Imam jednog pacijenta sa SF4. Prosle godine kupio novog. 49ccm LC. Kad sam mu skinuo blokade i otisao probat negdje na 70kmh skuter hoce da se raspadne od vibracija. Kasnije stavio TT i opruge na kvacilo naravno. Kvaciko izgirilo za 3 mjeseca. Promjenimo gume ove sezone al i dalje se sve trese. Getriba vec zuji, ulje curi iz nje na sve strane prirubnica pukla jedno 4 puta za 2 godine, prekidaci stop svjetla isto riknuli vrlo brzo pa smo stavljali RMS koji su takodje riknuli brzo. Sve u svemu katastrofa. SF2 je RollsRoyce za ove sad.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju