Tehnički kutak > Tuning skutera
Ditech 50 - Prijenos
igor.sb:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 14 Listopad, 2008, 13:51:59 ---a ne, multivar će onda čekat kit-a ako ga skinem
Daj mi samo reci dimenzije, jel sad sam zbunjen, zovem servis ovi viču 15x12, na netu piše 17x12...niš mi nije jasno više...
a da, šta se tiče cetralnog mislim da nije do njega al ću probat, inače dok sam imao zx-a je išao sa serijskim setupom rolina i federa ko lud, valjda zx radi na manjim okretajima nego xpro
--- Kraj citata ---
j#bo te servis i laser :P
serijske role su 17x12,3, 15x12 je za minarelli
Iwo SR Tuono:
e a briem da sam ja kresnuo u multivar 17x12, a u multivar ide 16x13 :toothy12: :toothy12:
sutra ću uzet bilo koju marku pa makar moro i rms 17x12 i stavit u serijala vario, valjda će radit j#bo ga ja
andy:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 14 Listopad, 2008, 19:22:48 ---e a briem da sam ja kresnuo u multivar 17x12, a u multivar ide 16x13 :toothy12: :toothy12:
sutra ću uzet bilo koju marku pa makar moro i rms 17x12 i stavit u serijala vario, valjda će radit j#bo ga ja
--- Kraj citata ---
o majke tiii!!!!!!!!!!!! ahahahahaha :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:
:laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Iwo SR Tuono:
--- Citat: Ghoul - 14 Listopad, 2008, 15:05:42 ---samo malo! ti imas ditecha? tak ti svejedno dal stavis gore serijski ili MHR spulju razlike nece bit, tj. hoce, ali neprimjetne!
jedino gdje tebi reza na ditechu moze imat efekta je da kupis od malossia kit i one mutave injektore i procesor koji simuliraju rad karba! kuis jer tebi smjesu i brzinu vrtnje odredjuje procesor, a ne velicina i propusnost karba i brzina rezonancije spuha!
tak da nije bitno koji spuh koristis trenutno, ocito ti se nes sjebalo ak je tolka razlika nakon promjene auspuha! jer ta dva spuha nisu toliko sad razlicita i bilo bi sumnjivo da i na karb modelu bude takva razlika kakva je tebi.... :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
mislim da su krive dimenzije rolina u multivaru, sutra ću ja to rastavljat opet :dontknow:
I da, imam ditecha i polini ventil, sa zx-om mene runner vx nije mogao stić do 30-40km/h kontaš, taj skuter je skidao sve serijale i 50tke s karbom koje su imale samo spuh i multivar...kaem ti,išao je ko lud...i da, imam visokotlačni, ali meni ne igra elektronika i kit sad trenutno, oću samo rezu uštelat da radi, i nisam je stavljao iz neke želje za tuningom nego zato šta mi je serijala spuh pucao 3 puta i odustao sam od varenja :toothy3:
I bome su zx i xpro različiti u loncu i položaju lonca, to sam prvo pogledao kad sam ga izvadio iz kutije.
Iwo SR Tuono:
--- Citat: andy - 14 Listopad, 2008, 19:26:35 ---
--- Citat: Iwo SR Tuono - 14 Listopad, 2008, 19:22:48 ---e a briem da sam ja kresnuo u multivar 17x12, a u multivar ide 16x13 :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
o majke tiii!!!!!!!!!!!! ahahahahaha :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:
:laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
znaš šta, te mi je roline prodao lik s ss foruma zajedno s multivarom tako da sma ja budala povjerovao, al sutra popodne vas izvjestim o svemu :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju