Tehnički kutak > Tuning skutera
Ditech 50 - Prijenos
pitaNS:
Treba ti tvrdji feder definitivno... Ljudi kod mekanog federa remen brze propadne u polutke i okretaji padaju al ima vecu krajnju jer remen vise propadne nego u slucaju tvrde opruge!
crogenie:
--- Citat: Hrga - 13 Listopad, 2008, 20:01:04 ---
--- Citat: crogenie - 13 Listopad, 2008, 19:56:00 ---A nije isto imat tvrđi, ili pretvrd. Ne valja ni premekano niti pretvrdo. Treba pronac onu zlatnu sredinu. Sad ne znam da ga jebes. ;D Meni je logicnije da mu je ipak pretvrd, nego premekan, al moze bit i jedno i drugo, najbolje nek proba.
--- Kraj citata ---
:laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
Nemoj se smijat, tako mi cura objasnila... :icon_biggrin:
ive_91:
serijala vario 6.5 gr rolice graniće sa prevrtavanjem (to ti je orginal od carb modela)
ako imas orginal kvaćilo stavi si gore zute pedercice i to je to...
btw. dal bi prodao multivar
Iwo SR Tuono:
a ne, multivar će onda čekat kit-a ako ga skinem
Daj mi samo reci dimenzije, jel sad sam zbunjen, zovem servis ovi viču 15x12, na netu piše 17x12...niš mi nije jasno više...
a da, šta se tiče cetralnog mislim da nije do njega al ću probat, inače dok sam imao zx-a je išao sa serijskim setupom rolina i federa ko lud, valjda zx radi na manjim okretajima nego xpro
Ghoul:
samo malo! ti imas ditecha? tak ti svejedno dal stavis gore serijski ili MHR spulju razlike nece bit, tj. hoce, ali neprimjetne!
jedino gdje tebi reza na ditechu moze imat efekta je da kupis od malossia kit i one mutave injektore i procesor koji simuliraju rad karba! kuis jer tebi smjesu i brzinu vrtnje odredjuje procesor, a ne velicina i propusnost karba i brzina rezonancije spuha!
tak da nije bitno koji spuh koristis trenutno, ocito ti se nes sjebalo ak je tolka razlika nakon promjene auspuha! jer ta dva spuha nisu toliko sad razlicita i bilo bi sumnjivo da i na karb modelu bude takva razlika kakva je tebi.... :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju