Tehnički kutak > Tuning skutera

Ditech 50 - Prijenos

<< < (2/6) > >>

crogenie:
A nije isto imat tvrđi, ili pretvrd. Ne valja ni premekano niti pretvrdo. Treba pronac onu zlatnu sredinu. Sad ne znam da ga jebes. ;D Meni je logicnije da mu je ipak pretvrd, nego premekan, al moze bit i jedno i drugo, najbolje nek proba.

aprilija top:
ne ako imas bijeli onda stavi zuti centralni od minarellija da ti ne padaju okretaji

andy:

--- Citat: crogenie - 13 Listopad, 2008, 19:56:00 ---A nije isto imat tvrđi, ili pretvrd. Ne valja ni premekano niti pretvrdo. Treba pronac onu zlatnu sredinu. Sad ne znam da ga jebes. ;D Meni je logicnije da mu je ipak pretvrd, nego premekan, al moze bit i jedno i drugo, najbolje nek proba.

--- Kraj citata ---

ma sad sto posto ima premekan... aj koji imaš centralni, Iwo reci sam ???

Hrga:

--- Citat: crogenie - 13 Listopad, 2008, 19:56:00 ---A nije isto imat tvrđi, ili pretvrd. Ne valja ni premekano niti pretvrdo. Treba pronac onu zlatnu sredinu. Sad ne znam da ga jebes. ;D Meni je logicnije da mu je ipak pretvrd, nego premekan, al moze bit i jedno i drugo, najbolje nek proba.

--- Kraj citata ---

:laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

Iwo: frend je imao slican problem i stavio je bjeli centralni, stanje se malo popravilo ali nije to to...

Iwo SR Tuono:
ma vidite, imam ja serijski centralni i serijske šuštice, sa tvrđim centralnim bi meni bila manja krajnja, ali meni je krajnja 80, al do tog mi treba navlačit znaš koliko, imam tu šugavu rupu do nekih 60 jer mi okretaji jendostavno padnu na nekih 35-40km/h,a ovaj spuh traži okretaja i okretaja a to mu nemogu omogućit jer koliko sam ja skontao trebao bi još lakše roline i tvrđe na kvačilo da skroz kasno odvoji da mi starta sa visokim okretajima i da te okretaje lakše roline uspiju održat...valjda

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju