Diste?? Kuca casti
Nismo imali potrebe konobara žicat džaba karađokinu ko neki na meetevima u okolnim državama,kod nas samo viši nivo
Bome klopa je bila za oskara,samo veliki minus za konobara u Jadranu kad nam je počeo nametat da svi uzmemo platu,a ne pojedinačno jer im se očito ne da radit,pa nam je počeo bahatim tonom govorit da ćemo čekat 2 sata vidno iznerviran kad smo ga odbili sa platom
Tak da konobaru iz Jadrana,ak hoću karađoku ja i još nas 10 onda ćemo jest jebenu karađoku,a ne platu jer se tebi tak hoće
Meet je bio odlican, svaka cast svima na odazivu!
Definitivno se Meridian pokazao ko idealno mjesto za takve stvari,odličan novi i ravan asfalt i nema prometa
Mene samo zanima koja su ona dva lumena koja su proletila punim gasom dok smo u koloni stajali
Jedan od njih je tu na forumu al neće se javit
Onaj prelet uz zaustavljenu kolonu je bio da me jeza prosla,pogotovo nakon incidenta sa Daxom i Tomijem
Ja sam žešće zazujao kaj mi se inače nikad ne događa,al za sranje je dovoljan i taj jedan put,sva sreća pa je dobro završilo,a Dax se smirio nakon popijene pive
Evo i video stanja bate Daxa nakon skorog udesa
0:00 - 0:35 - Dax odlepio
1:33 - 2:06 - Dax popio pivu
Moramo odrzati drzavni drag tako da svi dobijemo pehare, cak i one izdusotine sto rade bez taktova u leru i planiraju prec 100k s istim karikama
Treba uvest kategoriju drag 50ki sa 50+ hiljada,tu sigurno odnosim pobjedu