Evo na zadnjem meetu je pocelo kao zajebancija i pokazalo se kao pun pogodak. Pa reko da uozbiljimo sve malo...
Posto sam bio misljenja da se meet dosta kasno najavi pa je mozda malo problem za neke , pogotovo ako netko dalje zivi ,a htio bi doci (ok mozda sam jedini al nikad se ne zna
).
Otvorio sam posebnu temu cisto da bude preglednije i istaknutije. U drugu temu o dragu bi pisao samo rezultate da bude preglednije i bit ce lakse nac neki podatak sto koga zanima.
Napravit cemo i podjele u klase, da znamo okvirno tko ce sudjelovat. Naravno ako netko nije na forumu cim dode na meet upisat cemo gga naknadno. Pa tko zeli i s cime sudjelovat nek napise tu pa bi napravili u grubo popis.
Mislio sam da bude klasa 50ccm, 70ccm ( ne znam jel bi bilo dovoljno ljudi i za base i za midrace klasu), 100+ccm 2t, 100+ccm 4t. Tako je i prosli put bilo al cisto da se prisjetimo.
Naravno ja sam za da se i na fejsu napravi event.
Pricao sam malo s nekim clanovima i rekli su da je dobra ideja ( corector,sf2freak, fast nrg,firkefica,TomiZg,kos7, itd...)
Predlozio sam da bi datum za ovogodisnji prvi drag bio
7. ili 8. Travnja .Naravno ako vrijeme posluzi, ako ne pomakao bi se datum al cisto da se ima na umu.
Link od proslog draga :
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,108650.0.htmlEto, to je to od mene. Svaki prijedlog i savjet dobrodosao