Tehnički kutak > Tuning skutera
Sr 50 morini yasuni r,stavljen kit,pomoc oko stelanja prijenosa
igor.sb:
dok sam imao morini srku, polini sport i leo RR....
multivar u paketu s bijelim centralnim + torsion control i 6,0g rolicama je najvise urodio plodom
probavao sam i zuti i serijski centralni, sa crvenim ne, jer je to ipak pretvrdo za tako ''slab'' cilindar
a ti ako na svom i dalje imas serijski karb keihin 12, džabe ti sve ostalo, dođe mu kao blokada, kao da se vozis na pol gasa
nisi naveo koji remen imas, najbolji se pokazao original mitsuboshi aprilia pakiranje
eto ukratko pa se igraj, al bez veceg karba nist, ili neki od 17,5 phbn ili phva, ili phbg 19 bas za srku da ne moras kemijati oko serijske prirubnice, rezat, tokariti i slicno
eserkapedeset:
Dada dell 17.5 mi je gore jos i na serijali bio phbn sa 92 diznom sad prvih 500 km dok sve sjedne na mjesto i igram se sa iglom i saraficem cisto da budem siguran da ne zariba,svjecica tamno smeda i na pol gasa i na ful gasu airbox serijski bez lulice bez pregrada sa redspongeom....kaj je torsion control??i zanimalo me jel tko zna jel ima kakav ventilvar za morini srku da ima one zube pa da sjedne ko zvijezda od kurble a ne ovo g#vn% lagano mi se oglodalo i kak god stegnem tetura i trese...usput jel ti sa polinijem isao ovak jo moj na videu ili?
eserkapedeset:
Sad sam skuzio ono zuto kaj mi je na polutkama,da remen mi je serijala mitsuboshi od aprilie,najboljim se pokazao za stelat
igor.sb:
bilo je to prije 10god, ne sjecam se vise, ali ovo tvoje mi izgleda sporo ubrzanje i za serijalu :P, kod mene je bio noviji cajger do 80 pa je sve brze punilo
eserkapedeset:
Kaj da nabacim 6 grama i derem?po meni ide bolje od serijale 10 puta bolje al jbg znam da ovo moze bolje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju