Tehnički kutak > Tuning skutera

Sr 50 morini yasuni r,stavljen kit,pomoc oko stelanja prijenosa

<< < (6/6)

eserkapedeset:
evo video...mislio sam stavit tvrdu oprugu jer imam zutu i teze rolice za gram imam 7 grama rolice sad su 6 u parz sa bijelom centralnom pa probat?
Edit:mislim meni je jasno da je i ovo "lose" al osjetim da bolje ide pa mi je drago da sam korak blize masteranja malossi sporta...vidio sam na forumu da je iwo vozio sa crvenim centralnim i 4.7 g rolicama....jel bi mi preporucili to iako mi je par ljudi reklo da nema smisla?..ovaj sad setup mi je dosta ljudi preporucilo takvog sam ga vozio i na serijali sa doduse laksim rolicama..

SF2 Freak:
Metni 6g i zutu centralnu

Tomi_ZG:
Crveni centralni ne stavljaj,pretvrd je,a getriba nebi škodila,morini definitivno po pitanju getribe kaska za piaggiom i tih 7% bu ti taman

eserkapedeset:
Buraz stavio sam zutu sad kad sam uzeo kvacilo cisto da vidim...zuta je sa 6 grama top za do 90...bolje ubrzava nego sa bijelom...aaaalii sa zutom dode do 90 i prevrtava si babu do 100...nezz jesam ikad preso 100 sa zutom...sa bijelom pak dode do 110 i ne mrda...btw ja imam linearnu polutku? Serijska je 50AW2 pise na njoj il tak nes ak ne bitno

dario007:
Znaci uvijek je bolje staviti sto meksi centralni feder,naravno pod uvjetom da stabilno drzi okretaje.Manji su gubici u prijenosu i manje snage se gubi na svladavanje sile koju pruza feder.

Znaci bijeli feder stavi ako ti drzi stabilno okretaje,da nema rupa i slicno.Onda rolicama podesi zeljene okretaje kroz ubrzanje,pa na kraju oprugice kvacila krenuvsi od najmekse kombinacije.

Ima tu jos finesa sta i kako,ali ovo su ti smjernice kojih bi se trebao drzati ako zelis sto bolje podesiti prijenos. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju