Tehnički kutak > Tuning skutera
Sr 50 morini yasuni r,stavljen kit,pomoc oko stelanja prijenosa
eserkapedeset:
Stavljen malosi sport na morinija iza svjeza bijela centralna sa serijskim kvacilom i najmeksim federcicima naprijed multivar sa prije 5.5 g rolicama trenutno sam izmjeso i dobio prosjek 7 g rolice i skuter ide 5x bolje neg serijala al znam da to nije nista nastelano jer ubrzava ko konj do 60 a poslije se utromi....jaca opruga iza il da probam sa 5.5 ko na serijali rolicama....kako sta?serijski remen
Prebi:
je, stavi tvrdi serijski, on krpa rupe u ubrzanju
eserkapedeset:
evo ovak ide sa bijelim centralnim 6.7 g rolicama...sinoc sam stavio zuti centralni malo bolje kao ide al zato kaj se vrti puno vise i krajnja padne na oko 90lmh a ovak sa bijelim ak se zaletim ide i do 110 (po satu naravno) teze rolice? Tvrđi centralni kako kaj sta,yasuni r je u pitanju...
SF2 Freak:
Ostavi zuti centralni. Omeksat ce on sa vremenom + kada dodje toplije vrijeme bit ce ti OK dok ovaj bijeli na +35 je kao feder u kemijskoj.
eserkapedeset:
A kaj da probam sa tezim rolicama tipa 8 grama? I zuti centralni...nisu mi jos jasne ovisnosti tvrdoce centralnih o gramazi rolica i snazi skutera,volio bih kad bi mi netko objasnio kad se stavlja tvrđa kad meksa kad lakse rolice kad teze,zakaj netko fura crveni centralni sa 4 grama rolicama....koji k
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju