Tehnički kutak > Tuning skutera
Skuter - ogranicen na 50kmh
veka84sb:
Ne el blokada nikako za trajno koristenje. Prsten u variomatu ti je dovoljno rijesenje a to sto on po satu ide 60 to sat laze provjereno ,a mozes i 1mm siri prsten staviti pa nece ici ni po satu 60...
Sto se tice prijedloga da joj uzmes Boatiana ,nije los jer ce se nauciti voziti ustediti goriva i ulja a ne trebas ni blokade (ne zbog krajnje nego zbog katastrofalno slabog ubrzanja)
Jucer sam popravljao jednoga i po njegovom satu navukao 75km/h ,onda smo isli ustavnoviti koliko sat laze pa smo se zaccudili kada je sat od piaggio nrg pokraj kineza pokazivao cak 84 km/h dok je ovaj bio na 75!!!!
Da nisam vozio taj Boatian ne bi nikada ni vjerovao ,inace kupljne je u getrou! :happy8:
E da ,ubrzanje od 0 do 75 treba lagan vjetar u ledja (zauzeti jako dobar aerodinamican polozaj) i cca 1-1,5 km ceste.
igor.sb:
--- Citat: veka84sb - 13 Listopad, 2008, 11:51:14 ---po njegovom satu navukao 75km/h ,onda smo isli ustavnoviti koliko sat laze pa smo se zaccudili kada je sat od piaggio nrg pokraj kineza pokazivao cak 84 km/h dok je ovaj bio na 75!!!!
--- Kraj citata ---
bolje da niste mjerili :laughing7: :laughing7:
dhorvat:
--- Citat: Nikon - 13 Listopad, 2008, 10:44:55 ---
--- Citat: dhorvat2 - 13 Listopad, 2008, 02:28:26 ---
--- Citat: 3alfa3 - 13 Listopad, 2008, 02:12:52 ---Dakle, zelis trajnu blokadu.
Iskljucivo mehanicku stavi. Prsten na variomat sa serijskim spuhom.
--- Kraj citata ---
Znači električna otpada...
Hm... mene muči nekaj kod te kombinacije kaj si napisal... Znači vario se ne širi i stisne gas i samo rastu obrtaji koji idu u iberturu... To mi nekak ne štima
A da uz prsten na variu stavi nekakav limić iznad klipića u fergazeru? Pa da recimo nemre prek pola gasa stisnut? To mi nekak još sigurnije zvuči... I dugotrajnije budući da nikad nema fol gasa!
--- Kraj citata ---
je i onda joj neko uleti u traku i nevidi je... pa treba dat gas da se izvuce sastrane.. a nema gasa i auto je lagano eliminira iz zivota...
--- Kraj citata ---
Hočeš reć da motor bolje ide kad "zaguraš bananu u auspuh" nego otvoren auspuh sa 1/2 ili 2/3 gasa?
Ja sam veliki protivnik blokade u auspuhu... :angry7:
Ionak ak treba blokadu onda se nema kaj "izvlačit" iz neugodnih situacija jer je to s blokadama nemoguće...
Ustvari delajte kak oćete... Ja stojim iza svojeg načina :icon_thumright:
ChRiStIaN:
Benjamin neznam kaj nije valjalo s naslovom topica da si iso mijenjat...ovak sam si temu trazio 3 jebena sata :BangHead:
Nikon:
--- Citat: dhorvat2 - 13 Listopad, 2008, 13:54:15 ---
Hočeš reć da motor bolje ide kad "zaguraš bananu u auspuh" nego otvoren auspuh sa 1/2 ili 2/3 gasa?
Ja sam veliki protivnik blokade u auspuhu... :angry7:
Ionak ak treba blokadu onda se nema kaj "izvlačit" iz neugodnih situacija jer je to s blokadama nemoguće...
Ustvari delajte kak oćete... Ja stojim iza svojeg načina :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ne nego je dovoljna blokada na variomatu ... 50ccm i tako ne mrda s blokadom tako da...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju