Tehnički kutak > Tuning skutera

Skuter - ogranicen na 50kmh

<< < (3/6) > >>

3alfa3:
Dakle, zelis trajnu blokadu.
Iskljucivo mehanicku stavi. Prsten na variomat sa serijskim spuhom.

dhorvat:

--- Citat: 3alfa3 - 13 Listopad, 2008, 02:12:52 ---Dakle, zelis trajnu blokadu.

--- Kraj citata ---

Znači električna otpada...

Hm... mene muči nekaj kod te kombinacije kaj si napisal... Znači vario se ne širi i stisne gas i samo rastu obrtaji koji idu u iberturu... To mi nekak ne štima

A da uz prsten na variu stavi nekakav limić iznad klipića u fergazeru? Pa da recimo nemre prek pola gasa stisnut? To mi nekak još sigurnije zvuči... I dugotrajnije budući da nikad nema fol gasa!

vasso123:
Gluposti,20min i stvar rijesena...elektricna blokada nije rjesenje,prsten na vario,uzet serijski auspuh i zavarit u granu nekakav tuljac,bilo sta,da se smanji protok za jedno 50% i to je to

SlowRider:
Novi kineski skuteri su zablokirani tipicnom el. blokadom koja je ugradjena u kuciste CDI-a.

Nikon:

--- Citat: dhorvat2 - 13 Listopad, 2008, 02:28:26 ---
--- Citat: 3alfa3 - 13 Listopad, 2008, 02:12:52 ---Dakle, zelis trajnu blokadu.

--- Kraj citata ---

Znači električna otpada...

Hm... mene muči nekaj kod te kombinacije kaj si napisal... Znači vario se ne širi i stisne gas i samo rastu obrtaji koji idu u iberturu... To mi nekak ne štima

A da uz prsten na variu stavi nekakav limić iznad klipića u fergazeru? Pa da recimo nemre prek pola gasa stisnut? To mi nekak još sigurnije zvuči... I dugotrajnije budući da nikad nema fol gasa!

--- Kraj citata ---

je i onda joj neko uleti u traku i nevidi je... pa treba dat gas da se izvuce sastrane.. a nema gasa i auto je lagano eliminira iz zivota...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju