Tehnički kutak > Tuning skutera

Skuter - ogranicen na 50kmh

<< < (6/6)

dhorvat:

--- Citat: Nikon - 13 Listopad, 2008, 15:05:45 ---
--- Citat: dhorvat2 - 13 Listopad, 2008, 13:54:15 ---
Hočeš reć da motor bolje ide kad "zaguraš bananu u auspuh" nego otvoren auspuh sa 1/2 ili 2/3 gasa?

Ja sam veliki protivnik blokade u auspuhu...  :angry7:

Ionak ak treba blokadu onda se nema kaj "izvlačit" iz neugodnih situacija jer je to s blokadama nemoguće...

Ustvari delajte kak oćete... Ja stojim iza svojeg načina  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ne nego je dovoljna blokada na variomatu ... 50ccm i tako ne mrda s blokadom tako da...

--- Kraj citata ---

Gle neznam kak na novim skuterima ali blokada na variomatu tera mašinu u iberturu. I to nije zdravo!

Najbolje je da složiš da motor ide 50 sa fol gasom a blokada iznad klipića fergazera je odličan početak. Staviš recimo da nemre više od pola gasa odvrnut. To, pa onda eventualno taj prsten... Sve ostale blokade (na spuhu i slične) uništavaju mašinu i nebi ih nikad nikome stavil osim ak neko inzistira...

Drnda:
ja bi stavio na frgu, jer manje ce trositi , ici ce 50 , a nece ici u okretaje. zdravo za motor, ali ne toliko za katalizator...

efz:

--- Citat: Drnda-1 - 17 Listopad, 2008, 23:54:24 ---ja bi stavio na frgu, jer manje ce trositi , ici ce 50 , a nece ici u okretaje. zdravo za motor, ali ne toliko za katalizator...

--- Kraj citata ---

Taj skut kaj on misli uzet nema katalizator :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju