Pozdrav ekipa,
novi sam na forumu, zovem se Emir imam 17 godina, iz Bosne sam. Ovo ljeto sam kupio Sprint Exactly (isti kao Luna Vision 2...potpuno). Jeste da nisam bas najbojle mjesto odabrao za predstavljanje ali da ne otvaram dvije teme odma... Presao sam 3k sa skutom, a sinoc sam kupio karb dellorto 17.5, narucio sam ZX, pa sam za pocetak mislio nabaciti to, a u hodu za koju sedmicu i base kit, 99% malossi sport. I danas uhvatim mijenjati karb jer nisam mogao izdrzati vise gledajuci ga u garazi. Nabacim ga na skut, povuci potegni nisam ga mogao upaliti, rastavljaj sastavljaj i vidim da u crijevima nema goriva, uspio sam ga upaliti na nacin da sam napunio crijeva na silu gorivom i malo benzina stavio u karb rucno, i to dok potrosi ugasi se, trokira trza, ne reaguje mi sraf za kolicinu goriva, ili je mozda pretjerano goriva pa ne reaguje odma. Uglavnom ispod rezervoara ima jedna kao lulica sa dva izvoda, u njoj je mrezica koja je u gorivu, eh kroz nju nemogu protjerati gorivo ni pomocu vradzbina, da li je to neki fazon vakum ventila ili sto, i kako da napravim pritisak i protjeram gorivo kroz to, izbezumio sam se. Krenuo sam gurnuti skut u zid od muke.
Unaprijed hvala svima na odgovorima, bye