Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Sr 180 by:Fadil aka ŠTAP&KANAP Čuning

<< < (25/41) > >>

CoK:

--- Citat: Corector - 04 Siječanj, 2018, 11:02:02 ---Rado bih preporucio, ali se sad ne mogu sjetiti imena... Imaju neke dobre tablete koje se koriste u govorima, nastupima pred velikim brojem ljudi.... Uglavnom, smiruju, tako da bude sve opusteno...

--- Kraj citata ---
ne mozes se sjetit a popijes bar 5 svaki put kad pises  :laughing7:

Ja nit sam ikome pametovo kako sta da slozi nit imam namjeru, znam kako bi ja to napravio i znam da bo svatko drugi drugacije, i tu je za mene kraj price. Napisao sam ono cisto da se znaju vrijednosti i naveo primjer kako je netko to slagao jer mozda pomogne, i dobim samar  :binkybaby:

Da sam htio lose i da me ne zanima sta radis/te nebi ti ni radapciger posudio  :jerk:

boulybox:
Fast nrg nemoj glumit jazavca, jer se dam kladit da nisi jedan dio slozio na tom lc-u, samo pustas narudzbe svom mehanicaru, a ovo za moju srku nije nis cudno jer na +30 po ljeti na uzeglom asvaltu soliduma nema tog skutera bez ventilatora koji nece zakuvat, a da ne govorimo da je moja pumpa serijska i stara vec 13 godina, zato otom potom. Stay tuned and enjoy. :hello:

Fast Nrg:
E pa onda si popusio okladu frendic,neces mi propovijedo drzat jer jedini k**ra* sta si slozio skoro sam je taj spejac kojeg si probo 3 i po metra od kuce ne kuva na leru pa ti sad sve znas bravo bravo mega masteru,tuned cu ostat za sebe kog ce zanimat zanimat ce i pitat ce a ovakve debile poput tebe sta su dobili vjetar u leda prek noci neka slobodno zaobidu

Tomi_ZG:
Bukvalno ste odlepili da ste zalepili,odite u kafanu i popijte koji miloš  :laughing7:

Dva kilera od 50ke nemre nikak škodit pogotovo kad zaprži,a ni ventilator kad na +35 gmižeš kroz cijelu slavonsku po špici,manje je zlo na ovom imat dva kilera nego jedan

ditek:

--- Citat: CoK - 04 Siječanj, 2018, 11:08:22 ---
--- Citat: Corector - 04 Siječanj, 2018, 11:02:02 ---Rado bih preporucio, ali se sad ne mogu sjetiti imena... Imaju neke dobre tablete koje se koriste u govorima, nastupima pred velikim brojem ljudi.... Uglavnom, smiruju, tako da bude sve opusteno...

--- Kraj citata ---
ne mozes se sjetit a popijes bar 5 svaki put kad pises  :laughing7:

Ja nit sam ikome pametovo kako sta da slozi nit imam namjeru, znam kako bi ja to napravio i znam da bo svatko drugi drugacije, i tu je za mene kraj price. Napisao sam ono cisto da se znaju vrijednosti i naveo primjer kako je netko to slagao jer mozda pomogne, i dobim samar  :binkybaby:

Da sam htio lose i da me ne zanima sta radis/te nebi ti ni radapciger posudio  :jerk:

--- Kraj citata ---
dobro je eto, ocito sam nes krivo skuzio onda.. bez ljutnje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju