Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Sr 180 by:Fadil aka ŠTAP&KANAP Čuning
CoK:
Kroz jedno unutra kroz drugo van, ko se ljuti uvali mu kruti i tako to...nego
Posto ste cepili rupu od vodene, ide el.pumpa, jel zna ko kakav protok ima ta pumpa spram serijske? Zanima me jer ne znam, ne zato da bi mogao zajebavat il pametovat (cisto da ponovno ne skuzis krivo) :icon_tongue:
aprilija top:
Svadite se oko kilera pa jeste vi normalni???? Neg stavi 2 ne skodi nis makar iz mog iskustva netreba i ne kuha skut nikad na srk kileru.al naravno zadnja plastika mora bit zbusena protocna inace ce bioko80 a s rupama 70 mali faktori ovise.
ditek:
;D
Za protok nemam pojma, mislim da cak ima negdje podatak i protoku el vodene u l/min al za serijsku nez kako to izračunat/provjerit..
sema je kaj serijska vodena ovisi o okretajima, znaci na leru jedva valjda da i tera vodu, a el. stalno roka kolko moze..
u principu nije el vodena stavljana zbog protoka/boljeg hlađenja nego zbog jednostavnosti i pouzdanosti.. nikad više muke sa semerinzima, prešanjima, mikroremenima, zupčanicima itd.
Tomi_ZG:
Ak je boš pumpa sigurno ima 11L/min
CoK:
Da tesko je reci za serijsku posto se protok mjenja ovisno o okretajima...spajate na kontakt ili na prekidac posebno? Mozda bolje na prekidac osim ako se fadil ne napije i zaboravi stisnut prekidac hahaha
Ne samo da ne moras mjenjat semeringe i rasklapat blokove nego je i radilici lakse posto nema mikroremena.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju