Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Sr 180 by:Fadil aka ŠTAP&KANAP Čuning

<< < (24/41) > >>

ditek:

--- Citat: karlo-sp - 04 Siječanj, 2018, 10:47:04 ---Kiler i ventilator od novog vxra stane pod masku 99%

--- Kraj citata ---
hvala kolega, evo ovakvi komentari se cijene :icon_thumright:

Corector:
Smesari su svi koji voze karbose :laughing7:

Za cimanje na Solidumcetu svakako trebas imati rezervu u vodenom hladjenju. Ja sam se sa vise serijskih skutera doveo u situaciju vrlo visoke temperature motora, ali ako si svjestan nekih stvari onda ne bi trebao imati problema. Jednom mi je cak i zakuhao. Serijski 50ccm mozes pregrijati ako se vozis Slavonskom iza kamiona/kombija/busa pogotovo nakon nekoliko kilometara po +35°C, ovisno o tome koliko je zagrijan od prije.

Bitno je napomenuti kako te jako visoke temperature nisu ceste, ali dovoljno je samo jednom da se desi i imas problem s posljedicama.
Tako da ovo kod cimanja je must have, jer ako drzis agregat na 60°C umjesto 80°C imati ces sigurno vise momenta "susa", a manje grijes i prijenos koji nije uzaren.

Stavio sam veliki kiler na runnera 70 i samo sam dobio. U kombinaciji s termostatom imam jako brzo zagrijavanje agregata (cca 1500m), i radnu temp. koja je oko 60°C zimi i do 65°C po vrucinama, a preko 70°C nisam vidio nikada. S njim je temperatura prakticki konstantna, za razliku od malog hladnjaka.

Fast Nrg:
Coko nikakvi problemi s tobom ak nis drugo znas neki k**ra* nego mi je nepojmljivo da se neko ko je imal jedan skut i nije kemijo kurca ima volje pisat i uvjeravat kak bu jedan kiler dosta i da je nije me briga idu dva gore i tjt i dva venta jel to over kill?,je ali kog briga mirna glava i bok srka se slaze zato jer se to nije slozilo godinama ovakvi setupi su se slagalo 93ce i nis me necudi sto niko nema volje slagat vise jer ovo je kriminal kolko ljudi pametuju i sole pamet a neznaju sami lezajeve u blok stavit i neznaju nis dalje od dreva.Da se razumijemo ja nisam znalac neki i drzim se osnova u ono sta nisam siguran 5000 posto i sto nisam probo pa da znam,drzat cu jezik za zubima i ne pisem po temama.Sta se mene tice pisite jos 5 strana o kilerima i bilo cemu mene nema vise do daljnjeg poz

Corector:
Rado bih preporucio, ali se sad ne mogu sjetiti imena... Imaju neke dobre tablete koje se koriste u govorima, nastupima pred velikim brojem ljudi.... Uglavnom, smiruju, tako da bude sve opusteno...

ditek:

--- Citat: Corector - 04 Siječanj, 2018, 11:02:02 ---Rado bih preporucio, ali se sad ne mogu sjetiti imena... Imaju neke dobre tablete koje se koriste u govorima, nastupima pred velikim brojem ljudi.... Uglavnom, smiruju, tako da bude sve oTpusteno...

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju